dimarts, 18 de març del 2008

Ha dimitit el regidor del PP

Ahir per Ràdio Molins es va anunciar que l'únic regidor del PP a Molins de Rei, en José Luis Serrano, dimitiria del càrrec per motius de feina. La veritat és que la implicació d'aquest regidor era mínima ja que quasi mai assistia a les Comissions Informatives ni a d'altres reunions.

Ara suposo que serà regidor el número 2 de la llista i ja veurem quines actituds té aquesta persona. En Serrano tenia per una banda tenia actituds gens democràtiques i sortides de to constants en els plens i en els seus articles del Casa de la Vila però en d'altres ocasions no buscava aprofundir gaire en la polèmica. Una cosa que no se li pot tirar en cara és que era coherent i deia les coses com les pensava, no com altres regidors del consistori.

Esperem que en les properes eleccions torni a passar com el 1999 i el PP es torni a quedar sense representació municipal, que pel que fan, és el que mereixen.

5 comentaris:

Àlex Maymó i López ha dit...

Us recomano que entreu al link que ha deixat aquesta persona.

Es desqualifica per si mateix....

Lu ha dit...

Salut Àlex!! Caram, quina notícia.. la veritat és que jo també espero que a les properes eleccions el PP quedi fora, perquè com tu dius, pel que fan.. qui és el número 2??... ja ens el presentaràs!!

Una abraçada i força regidor!!

tazthor ha dit...

I ara de qui ens riurem quan digui bajanades per la tele, la radio o el casa de la vila?

Anònim ha dit...

Merda!! s'ha acabat l'humor als plens i al casa de la Vila!!

Save Serrano!!!

Anònim ha dit...

UN REGIDOR DEL PP ÉS UNA VERGONYA PER A UNA VILA COM MOLINS

BLUESBIKER