dimarts, 31 de març del 2009

Pregunta de la CUP sobre la climatització de les llars d'infants municipals

Estem a mes de març i la llar d’infants municipal El Molí no compta amb un sistema de climatització en aquest equipament municipal que inclogui calefacció i aire acondicionat. donades les baixes i altes temperatures que es donen a l’hivern i a l’estiu respectivament, creiem que és necessari realitzar aquesta instal•lació.

Una de les Llars d’Infants municipals ja compta amb climatització com és el cas del Rodó però la resta de llars municipals no compten amb les mateixes condicions. Fins i tot en el cas de la Traca, de recent construcció, no s’ha previst la instal•lació d’un sistema de climatització. A Barcelona, per exemple, totes les llars d’infants noves si que compten amb climatització.

Des de la CUP ja vàrem fer una pregunta sobre aquest tema en una comissió informativa i se’ns va argumentar que certs especialistes recomanen per motius de salut la no instal•lació de sistemes de climatització.

Per tot això, des de la CUP volem realitzar les següents preguntes :
  1. Existeix algun informe tècnic o científic que justifiqui la no instal•lació de sistemes de climatització en les llars d’infants?
  2. A quines empreses s’ha demanat pressupostos i quines han estat les ofertes rebudes?
  3. Quin criteri segueix l’equip de govern a l’hora de decidir en quins equipaments públics s’instalen sistemes de climatització? Perquè en la majoria de dependències municipals si que n’hi ha i els nens i nenes han d’estar en llars d’infants no climatitzades?
  4. Hi ha alguna intenció per part de l’equip de govern d’evitar que els nens i nenes passin fred o calor en les llars d’infants municipals?
*Pregunta realitzada en el ple municipal del 25 de març de 2009

4 comentaris:

Anònim ha dit...

I hope this is the right place to post my introduction. My name is Andy. Things I like --- naturopath --- go see my site [url=http://menopausecures.typepad.com/blog/2010/10/natural-cures-for-menopause-symptoms.html]natural menopause cures[/url].I'll be checking out more of alexmaymolopez.blogspot.com [img]http://menopause-cures.com/menopause-cures.gif[/img]
http://menopause-cures.com/symptoms/

Anònim ha dit...

Thank You for being the member of this website. Please allow me to have the chance to show my satisfaction with Host Gator web hosting. They offer professional and instant support and they also offer numerous [url=http://adf.ly/213105/thankyou-hostgator ]HostGator discount coupons[/url].

I like hostgator hosting, you will too.

http://hqsocken.de/eqdkp06/phpBB2/profile.php?mode=viewprofile&u=18576

Anònim ha dit...

vottkxep [url=http://thehowardcardenschool.org/] retete de slabit [/url] awz despre thehowardcardenschool.org cabt dkypkybv mzartxkm ctpt [url=http://thehowardcardenschool.org/]thehowardcardenschool.org[/url]
wmxcrwps [url=http://capsula-de-slabit.net] capsule de slabit [/url] dFad citeste taba nvevptxt cpbmbpzv zyzz [url=http://capsula-de-slabit.net/]http://capsula-de-slabit.net[/url]

Anònim ha dit...

Thanks for your personal marvelous posting! I genuinely enjoyed reading it, you're a great author. I will make sure to bookmark your blog and will often come back later on. I want to encourage that you continue your great job, have a nice morning!

my web site - Zahngold