dimarts, 29 de maig del 2007

Èxit electoral de les CUP

Aquestes eleccions municipals han servit per consolidar el projecte de les CUP amb un fort creixement tant en número de vots com en número de regidors alla on ens hem presentat.
Nosaltres no creiem en llistes fantasmes i només ens presentem allà on tenim una implantació real i amb un bagatge de treball a les nostres esquenes. Aquest any hem estat presents en 51 municipis, 33 en solitari i 18 en coalició amb altres formacions alternatives.


Les CUP s’han presentat en municipis majoritariament bastant grans i ha estat tot un èxit aconseguir representació en municipis importants com Manresa (1), Vic (2), Vilanova i la Geltrú (1), Mataró (1), Vilafranca del Penedès (2), Valls (1), Berga (2), Sant Celoni (2) i Molins de Rei (1). També hem aconseguit regidors en poblacions com Capellades (2), Torà (1), Arenys de Munt (1), Sallent (1), Cardedeu (1), entre d’altres. També han aconseguit regidors candidatures on hi participa la CUP com la CUPA d’Arbúcies, el COP de Ripollet, l’Entesa de Sabadell, Independents de Salt,… En ciutats grans com Girona, Lleida, Terrassa, Badalona o Sant Cugat del Vallès no s’ha arribat al 5% malgrat haver aconseguit centenars de vots.


El més important és que alla on hi som presents hem aconseguit, sense els recursos que tenen els altres partits, obrir-nos un espai i aconseguir donar la campanada en molts casos. En properes eleccions cal treballar per multiplicar les CUPs arreu del territori.

Resultats de totes les CUP

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara a continuar treballant!

I felicitats!

A Gent de Gramenet, a hores d'aar, encara no sabem si hem entrat o no, gràcies a la Tupinada Electoral Municipal. Aquiest nit, per fi, sabrem si entrem o no, deprés dle recompte final amb membres de la Junta Electoral de zona.

Visca la Unitat Popular!

Àlex Maymó i López ha dit...

Ja vaig veure que havieu tret el regidor pels pèls! Espero que no canviï el resultat i podeu entrar.

A nosaltres ens van sobrar només 39 vots!

Salut i força CUP!

Anònim ha dit...

A Arenys de Mar no heu tingut cap regidor, en tot cas la CUP n'ha tingut un a Arenys de Munt

Àlex Maymó i López ha dit...

Gràcies per la rectificació. Ara ho canvio.

Anònim ha dit...

Al final, després del recompte final amb la Junta Electoral, Gent de Gramenet s'ha quedat a 6 vots d'entrar al consistori.

Però una cosa si la tenim clara des dle primer moment, dins o fora de l'ajuntament, seguirem construïnt l'alternativa!