dimecres, 28 de febrer del 2007

La CUP Molins ja té web!

Doncs des d'ahir dimarts la CUP de Molins de Rei ja tenim plana web. De moment evidentment hi ha poca informació però a partir d'aquest divendres, que és quan realitzarem la roda de premsa de presentació de la Candidatura d'Unitat Popular de Molins de Rei, ja hi haurà més informació i serà actualitzada amb tots els actes que anem realitzant.

Per altra banda, ja anuncio que aquest diumenge enregistrarem la cançó de campanya de la CUP de Molins, que pel que he sentit sona força bé i només falta enregistrar les veus.


Per acabar recordar que el proper dia 10 de març a les 12 del migidia a la Plaça de la Creu farem l'acte de presentació de la nostra candidatura. Per a més informació: molins@cup.cat

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats.

Per cert, botifarra s'escriu amb 'o' i no amb 'u' com ho teniu a la pàgina.

Tingueu en compte de passar tots els textos per algun corrector!

Salut!

Àlex Maymó i López ha dit...

Gràcies per la correció company/a!

Anònim ha dit...

Felicitats per la nova CUP! Us desitjo molta sort.

En referència als enllaços del blog, no creus que fóra apropiat també incloure-hi la CUP Sant Cugat? No és de la mateixa comarca, però és el municipi veí! Et semblarà potser una ximpleria; sols volia fer aquest matís per mostrar que no ens hem d'adaptar necessàriament als límits administratius establerts i àdhuc les comarques tenen aspectes arbitraris en la seva delimitació.

Apa, ànims i endavant!

Àlex Maymó i López ha dit...

Ja us he afegit i de fet tens raó ja que Molins i Sant Cugat estem dividits per un carrer!

Salut i endavant amb la CUP!