dimarts, 6 de març del 2007

ACTE DE PRESENTACIÓ DE LA CUP DE MOLINS DE REI

Aquest dissabte 10 de març farem l'acte de presentació de la CUP de Molins de Rei amb un acte públic a les 12 del migdia a la plaça de la Creu amb diferents parlaments i amb un piscolabis al final. La programació de l'acte és la següent:


- Actuació de bastoners i grallers de Molins de Rei


- Parlaments:


  • Àlex Maymó López (CUP Molins de Rei)

  • Xavi Navarro (CUP Vilafranca del Penedès)

  • Gerard Nogués (CUP Valls)

  • Lurdes Quintero (CUP Molins de Rei)

- Presentació de la cançó de campanya


- Fi de l'acte i piscolabis per tothom.


Com veieu parlarem la Lurdes i jo en l'acte explicant els motius pels quals hem engegat aquest projecte i explicant les nostres propostes. Volem també donar a conèixer a la vila qui formem part d'aquest projecte e intentar engrescar a més gent a aquest projecte. També vindran dos membres de la CUP de Valls i Vilafranca del Penedès a explicar les seves experiències pròpies després d'haver aconseguit representació en les anteriors eleccions municipals.


Durant aquests dies estem repartint per totes les bústies de la vila un futlletó anunciant l'acte i explicant de manera resumida quins són els nostres principis. Esperem que l'esforç valgui la pena ja que evidentment les nostres fonts de finançament som nosaltres mateixos i hem de fer el repartiment nosaltres. Segons Meteocat la previsió de temps és bona i per tant espero que sigui un bon tret de sortida.