divendres, 23 de març del 2007

El dirigent neonazi més important de l'estat demanarà el vot pel Xavi Paz?

Carme Figueras tenia entre un dels seus "mèrits" haver aconseguit que el dirigent NEONAZI més important de l'estat espanyol demanés el vot per la seva candidatura. Estic parlant del molinenc Juan Antonio Llopart Senent, secretari general del Movimiento Social Republicano (MSR). El MSR és l'organització nacional socialista més important de l'estat espanyol i és la unió de diverses organitzacions com Alternativa Europea (AE) entre d'altres. El Sr. Llopart també és el gerent de l'Editorial Nueva República


En una entrevista publicada a Guai Molins l'any 2003 el Sr. Llopart responia que a les eleccions de 1999 havia votat a la Sra. Carme Figueras i que a les del 2003 no podia votar perquè ja no estava empadronat a la vila però si que recomanaria el vot pel PSC-PSOE.


Ja ho reconeix el mateix Sr. Llopart que no combreguen amb la ideologia del PSC-PSOE però tots i totes hem vist com durant molts anys aquestes organitzacions han comptat amb la benevolència de l'estat per actuar amb certa impunitat. D'aquí pot venir el vot d'aquest dirigent neonazi pel PSC-PSOE, perquè està clar que amb altres formacions polítiques això mai passaria.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que manera de hacer demagogia contra el PSC.
Podríais hablar tambien de la Montse Cateura, de Iniciativa, su padre fue de Fuerza Nueva.
Podríais preguntarle a Llopart, a quien apoyaría esta vez, quizás lo haria por vosotros, ya se sabe, los extremos se tocan.