divendres, 13 d’abril del 2007

Queden 45 dies!

A dia d’avui queden 45 dies per les eleccions municipals i el calendari es va apretant. El dimecres passat ens van entrevistar a Ràdio Molins a l’Albert Botran i a mi. Després van venir els dies de vacances per setmana santa però només tornar ens hem tornat a posar les piles.

El dimarts vàrem tenir el debat sobre Participació Ciutadana i Pressupostos Participatius. El debat va ser força interessant on van intervenir dos tècnics en participació ciutadana donant a conèixer la seva versió en aquest aspecte i jo mateix vaig parlar sobre diferents models de pressupostos participatius. Després es va generar un debat força interessant. Llàstima només que l’assistència va ser menor que la del primer debat. Potser era un mal dia però ara no cal mirar enrera sinó endavant.

Ahir dimecres vaig tenir assemblea de la Intercomarcal, formada per les CUPs del Baix Llobregat, Anoia, Penedès, Alt Camp, Tarragonès i el Garraf on vàrem decidir organitzar un acte pel 4 de maig a Martorell on es presentarà un manifest conjunt entre totes les CUP que hi ha entre el Francolí i el Llobregat.

Avui divendres toca anar a la Junta Electoral de Zona per acceptar el càrrec de representant de les CUP del Baix Llobregat. Dissabte hem d’enregistrar l’spot de campanya i fer la foto de la llista.

Dilluns tenim la presentació de la llista de la CUP a les 20:30 a la Bodegueta on donarem a conèixer les 31 persones que hem decidit formar part de la llista. Dimarts a les 20:00 a Ca n’Ametller tenim el debat obert sobre habitatge i urbanisme. Divendres 20 d’abril tenim el concert de la CUP i el dia 23 d’abril montarem paradeta a la plaça de la Creu.

Ens haurem de posar les piles perquè queden unes setmanes molt intenses i amb molta feina per fer !

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hola de 9!
només un incís....quan dius Penedès et refereixes als dos: Alt i Baix?
fa temps vaig ser testimoni d'un veí del Baix que no volia que es digués Penedes (a seques) pq ell no es sentia per a res del món del l'Alt Penedès.....i ens ho va fer saber amb molta mala baba!
curiós!

Àlex Maymó i López ha dit...

En aquest cas en concret només hi ha CUP a l'Alt Penedès. Això hi ha opinions per tots els gustos. Hi ha gent que voldria unificar les dues comarques i n'hi ha que no. Col·loquialment jo sempre parlo del Penedès.