dissabte, 8 de setembre del 2007

El Mercat Municipal està d'actualitat

Després de tants anys per fer el nou Mercat Municipal ara que ja el tenim fet deu ni do les polèmiques que estan sorgint en poc temps. Aniré per ordre.

En el mes de juliol el BOTMOL es queixava de que l'aula de cuina del mercat no estaria llesta per les Jornades Gastronòmiques de Molins de Festa Major malgrat que l'equip de govern s'hi havia compromès. L'ajuntament ve convocar tard el concurs per adjudicar la instalació de la cuina i fins octubre no hi haurà cuina deifinitiva. Es van comprometre a posar una cuina provisional pel setembre. Esperem i desitgem que així sigui però caldrà demanar responsabilitats del que ha costat per les arques municipals aquest desgavell temporal.

A l'agost, a conseqüència de la pluja, van apareixer goteres al sostre del Mercat, que se sumen a petites coses per solucionar de l'obra tant de l'edifici com de l'aparcament, i que esperem que es solucionin aviat. També cal dir que és normal que apareguin certs defectes de construcció que cal exigir a l'empresa constructora que ho solucioni ràpidament.

Fa pocs dies ha aparegut la notícia a e-notícies de que el govern de l'Estat encara no ha pagat la subvenció de 2 milions d'euros pel Mercat Municipal. A veure si la flamant ministra Carme Chacón s'estima tant Molins de Rei com afirmava en Miquel Zaragoza en el seu bloc i agilitza la subvenció per cobrar-la abans d'acabar l'any o exercirà un cop més el càstig contra aquelles administracions no governades pel seu partit? En Xavi Paz s'ha enfadat de nou perquè ERC ha demanat el cobrament de la subvenció i ha escrit un article al respecte. No se a qui volen enganyar. Nosaltres tenim clar que no ens creurem promeses, volem fets i fins que no s'hagi cobrat no ens creurem res d'un govern presidit per un mentider conegut com a sr. Zapatero.

Segur que el Mercat Municipal continua aportant novetats properament i per tant en seguiré informant tot esperant que deixi aviat de ser notícia i significarà que el Mercat funciona de meravella.