dijous, 20 de setembre del 2007

La feina que no es veu

Després d'un mes d'agost inoperant pel que fa a la vida política local hem començat el mes de setembre amb bon ritme de reunions. Concursos per adjudicar les obres de la Llar d'Infants del c/ Ferran Agulló o per la peatonalització del C/ Carril s'estan desenvolupant aquest mes i això comporta diferents reunions on s'haurà d'acabar de decidir quina empresa executa l'obra.

Aquesta setmana s'han reunit les 3 comissions informatives. La de promoció econòmica no s'ha reunit per falta de temes (sort que feia falta una nova àrea a l'ajuntament....). De les 3 restants no només és la feina d'assistir a la reunió sinó que és més important passar abans per les dependències municipals per veure l'expedient de cada comissió per conèixer els punts a tractar i poder recollir l'informació necessària.

La Junta de Portaveus serà el divendres 28 de setembre ja que el ple s'ha passat al dimecres 3 d'octubre i és en la Junta on es decideix l'ordre del dia del ple. La CUP de moment hem presentat 3 mocions: de suport al projecte "Catalunya en bicicleta", per una Catalunya Lliure de Transgènics i una d'homenatge a Lluís Maria Xirinacs. També estem preparant alguns precs i preguntes. I evidentment en la propera assemblea hem de decidir la nostra postura en cada un dels punts de l'ordre del dia.

Ara ja tenim el despatx del grup municipal a l'edifici de l'ajuntament i també estem buscant un local per obrir un espai de trobada ,no només de la CUP, sinó obert també al teixit social de la vila. Esperem que en breu podem donar a conéixer aquest espai.

Estem encara una mica en la fase d'assimilació de la feina més institucional i un cop deixada una mica de banda la campanya de l'augment de sous (de moment) ara ens centrarem en reunir-nos amb el màxim d'entitats possibles per tal de presentar-nos i conèixer les necessitats de cadascuna. Seguirem informant.