dimarts, 15 de gener del 2008

Dos alcaldes a l'Audiència Nacional

A l'Estat Espanyol no existeix llibertat d'opinió al 100%. Tenim un tribunal especial com l'Audiència Nacional que és l'herència directa del TOP Franquista. Això ja és greu però encara ho és més que no actuï igual amb tothom.

L'alcaldessa d'Hernani, Marian Beitialarrangoitia, ha estat citada a declarar per haver demanat uns aplaudiments pels dos joves torturats per la Guàrdia Civil fa uns dies. Va ser citat en Felipe González quan va assistir a un homenatge públic a dos terroristes d'estat com Barrionuevo i Vera?

El que els hi fa mal de veritat és que a Hernani, un poble igual de gran que Molins, sempre ha guanyat l'esquerra abertzale amb més del 40% dels vots i tot això malgrat les campanyes de tot tipus per acabar amb HB, EH, Batasuna o ANV.

Avui ha hagut d’acudir a declarar davant el jutge de l'Audiència Nacional l'ex-batlle de Santa Coloma de Cervelló, Josep Comellas, acusat d'un delicte d'”enaltiment del terrorisme.” El tribunal especial de Madrid va obrir un procés judicial contra Comellas després que l’ACVOT realitzés una denúncia contra el consistori d’aquesta població el juny passat. El consistori de Santa Coloma de Cervelló va dedicar el 2002 una placa a Jaume Martínez Vendrell al carrer on va néixer. Martínez Vendrell, capità de l’exèrcit republicà, resistent antifeixista i fundador del FNC, va ser processat per la seva lluita independentista a la clandestinitat i per actes comesos amb anterioritat a l’amnistia de 1977.

Fa pocs dies se sabia que la Fiscalia retirava la pena de presó per Pedro Varela per Justificació de l'Holocaust.

2 comentaris:

Javier Maya ha dit...

Òstia Maymó, no me hubiese imaginado nunca un blog así;) Seguiré tus andaduras políticas. Salud y muchos kilómetros.
www.javiermaya.com

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb tu Alex ja n'hi ha prou de dobles "vares de medir".

Salut i força