dijous, 17 de gener del 2008

La CUP Informa

Aquest és el títol del butlletí electrònic de la CUP de Molins de Rei. Aquesta vol esdevenir una eina útil per mantenir-vos informats de tota la feina que realitza la CUP i que molts cops, sinó es sap traslladar, no es coneix.

Per tant us animo a que poseu el vostre correu electrònic en la finestra de la columna de la dreta i així el podreu rebre. S'envia mitjançant el sistema de grups de Google i per tant la vostra adreça no la podran veure la resta de participants.

La nostra intenció tampoc es saturar-vos el correu electrònic sinó que el butlletí "la CUP Informa" sortirà cada 15 dies i només en casos d'urgència o especial interès us enviarem altres informacions o convocatòries.

Aquesta serà una eina més per reforçar la Participació Ciutadana ja que primer cal que estem tots i totes informats i per això des de la CUP us volem informar del que es va debatent. En poques setmanes ja us donarem a conèixer una web per impulsar la Participació.

Avui dijous es reunirà la Comissió de Participació de l'Ajuntament de Molins de Rei per primera vegada des de les eleccions municipals. Ja us explicarem que se'n diu. També aprofitarem per preguntar perquè l'Ajuntament de Molins de Rei s'ha gastat 14.000 € en un informe encarregat al Col·legi de Sociòlegs i Politòlegs referent a la Constitució del Consell de Vila.