dimecres, 30 de gener del 2008

Millorem Molins

Aquest dijous 31 de gener a les 10 del matí hem convocat una roda de premsa al local de la CUP per donar a conèixer dues campanyes que en realitat és la mateixa. Des de la CUP de Molins de Rei volem presentar:

1- Presentació de la web de la campanya Millorem Molins. Aquesta web estarà operativa a partir de la Fira de la Candelera i servirà per recollir qualsevol suggeriment, proposta, opinió o queixa que serveixi per millorar la nostra vila. Mitjançant un formulari qualsevol persona podrà fer aportacions i des de la CUP ens comprometem a donar resposta a tothom i a traslladar les propostes i/o queixes a l'Ajuntament. A l'stand de la CUP a la Fira en tindreu més informació i la setmana vinent repartirem un futlletó a totes les vivendes de la vila.

2- Presentació del Certament Millorem Molins. Després de recuperar el deute de la Campanya Electoral i les despeses en l'obertura del local, que també està destinat a les entitats, ara volem complir amb la promesa de retornar part dels diners que cobrem de l'Ajuntament a les entitats. Demà presentarem les bases del concurs per atorgar als projectes guanyadors un total de 2.250 €. Aquesta quantitat creixerà en la següent edició i esperem que serveixin per ajudar en part a projectes interessants per la nostra vila.

Us recordo que la CUP de Molins de Rei tindrem un stand a la Fira d'Entitats. Esperem poder xerrar amb tots i totes vosaltres en qualsevol moment del dissabte o diumenge.