diumenge, 20 de gener del 2008

President del Club Ciclista Molins de Rei

Ahir dissabte 19 de desembre es va celebrar l'Assemblea Anual de Socis/es del Club Ciclista Molins de Rei. El període de 4 anys de l'actual Junta ha transcorregut, de la qual he estat vocal. Així doncs tocava renovar la Junta.

En una reunió prèvia a aquesta assemblea es va creure la necessitat de renovar el Club i per això feia falta una junta potent i amb més gent amb ganes de fer coses. Jo sempre he cregut que s'ha de treballar de manera assembleària i així ho seguiré defensant. A nivell legal s'ha de nombrar una sèrie de càrrecs. A la nova Junta som 8 persones però com passa sempre ningú es volia posar de president i malgrat que jo no volia ser-ho inicialment em van "obligar" a ser-ho i ara per tant sóc el nou president del Club Ciclista.

Un dels objectius que tenim és reactivar la Junta i que realment es reparteixi la feina entre tots els socis/es que es vulguin implicar. També tenim la intenció de realitzar, per primera vegada en bastants anys una altre cursa ciclista a Molins de Rei i també prepararem la celebració del 60è aniversari del Club, que es compleix aquest any 2008. També tindrem en breu una nova pàgina web.

Després d'uns anys de certa recessió sembla que la cosa comença a millorar amb l'entrada de nous socis i per tant cal agraïr la tasca realitzada durant aquests 4 anys pel president sortint, en José Luís San Salvador i també per la resta de membres de la Junta com en Lozano, Quim Cupons i tots aquells que han evitat la desaparició d'una de les entitats amb més història de la nostra vila.