diumenge, 24 de febrer del 2008

.... i què farem quan siguem independents?







El proper diumenge 2 de març, després de la calçotada d'avui diumenge, tindrem una arrossada organitzada per l'Ateneu Mulei, que trobo molt però que molt interessant. Es tracta d'un debat entre Alfons López Tena i en Jordi Martí i Font, de la CGT.

El títol de l'article ho diu clar i de fet es tracta de debatre quin model de país volem. L’un, Jordi Martí i Font, és militant de la CGT i es considera un independentista llibertari, partidari d’acabar amb el capitalisme i de construir uns Països Catalans sense classes i antiautoritaris. L’altre, Alfons López Tena, és vocal del Consell General del Poder Judicial espanyol, i pensa que és preeminent la conquesta d’un poder polític propi sense que això comporti un trencament dels esquemes socials i econòmics imperants a Europa occidental.

Jo personalment estic molt més d'acord amb en Jordi Martí però sempre és bo poder escoltar opinions diferents i per tant pot ser un debat enriquidor. Jo soc dels que crec que la nostra llibertat com a poble i com a persones arribarà abans si guanyem en el terreny social que no pas amb certes aliances amb sectors de la dreta, per molt independentistes que siguin.

Convocatòria de l'acte
Article sobre l'acte al bloc del Jordi Martí

3 comentaris:

Unknown ha dit...

segur que serà molt interessant. Llàstima que em sembla que coincideix amb un acte de l'MST de Barcelona amb el bisbe casal d'àliga.

Per cert, a tu que sempre t'agrada anunciar-ho, aquest cop ets tu qui està a la portada de poliblocs

Anònim ha dit...

La idea del debat sorgeix recollint el guant que es van llençar els dos ponents de tractar en persona un debat que van tenir virtualment després d'una xerrada d'en López Tena a Reus i l'article que va fer en Jordi Martí al seu bloc.

Enllaços als articles del debat virtual:
http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/67684
http://www.racocatala.cat/noticia/lopez-tena-respon-debat-raco-catala-model-nacio-cercle-destudis-sobiranistes
http://www.racocatala.cat/noticia/marti-font-respon-larticle-lopez-tena-publicat-raco-catala


Recordar que les places són limitades i cal reservar trucant al
667918410 (Albert).

Salut!

Lu ha dit...

Salut regidor!!

No vaig poder venir a la calçotada de la CUP, perquè ja saps que estic estudiant... però després de molts i molts dies fent bondat, necessito veure a gent i fer altres coses, així que vindré aquest diumenge al Mulei, spero que ens hi poguem trobar!!

Una fortíssima abraçada, company!!