dimarts, 4 de març del 2008

El 9 de març firma pel dret a decidir


Coincidint amb la data de les eleccions espanyoles, les Plataformes Pel Dret a Decidir i Sobirania i Progrés han volgut donar un impuls a la campanya “Decideixo Decidir”. Aquesta campanya, que va començar per Sant Jordi de l’any passat té per objectiu recollir 500.000 signatures arreu dels Països Catalans per tal de demanar als Parlaments de Catalunya, País Valencià i de les Illes que reclamin el traspàs de la competència de convocatòria de referèndums.


De manera similar a quan es va fer la campanya sobre el Deute Extern, el diumenge 9 de març, jornada electoral, s’instal·laran taules de recollida de signatures als carrers de molts municipis catalans.


A Molins de Rei volem instal·lar taules a 5 indrets, que funcionaran de 10 del matí a 2 del migdia i de 4 a 8 de la tarda, en torns de voluntaris de 2 hores i d’un mínim de 2 persones per taula.


Això significa que calen voluntaris per cobrir aquests 40 torns (de 10 a 12, de 12 a 2, de 4 a 6 i de 6 a 8).


Si hi esteu interessats, podeu enviar un correu electrònic a ignasi@cal.cat o trucar al telèfon: 686.61.21.59. També podeu venir a la reunió del dimarts 4 de març a les 20:00h a l'Ateneu Mulei.