dimecres, 9 d’abril del 2008

Marxa popular en defensa de Collserola

Aquest diumenge és un dels dies on es demostra quan alguns només es fan la foto en actes de cara a la galeria com plantar arbres però no apareixen en mobilitzacions populars en defensa del territori. És molt fàcil ser polític i anar a una plantada d'arbres molt publicitada pels mitjans de comunicació i per les administracions però aquest diumenge per desgràcia molts polítics no hi seran. Que quedi clar però que trobo bé que es faci la plantada.

Doncs aquest diumenge hi ha una Marxa Popular en Defensa de Collserola. S'ha quedat a les 9:30 del matí a la plaça dels Països Catalans de Molins de Rei per anar en autocar fins Esplugues, on començarà una caminada fins al Tibidabo, on a les 12:30 es juntaran totes les caminades per fer una concentració i la lectura del manifest.

L'objectiu de la marxa és la de sensibilitzar la ciutadania i aconseguir el màxim suport popular per demanar a les administracions que es declari el Parc Natural de Collserola sense retallades, de manera que aquest nou marc de protecció suposi la fi de les agressions i amenaces que pateix l’espai natural collserolí (urbanitzacions; vials; nous equipaments i infraestructures; etc).

Veure més informació de la convocatòria