divendres, 18 d’abril del 2008

Us enrecordeu d'en Josmar?

Fa 10 anys apareixia per la tele un personatge anomenat Josmar i que també se li va fer una campanya perquè representés hipotèticament a Catalunya en el Certamen d'Eurovisió. Aquest any hi ha el fenòmen de Chikilicuatre o com se digui però jo personalment crec que és molt més friki i molt més bo el tema Superfort d'en Josmar. Si ens volem acabar de carregar aquest certamen seria qüestió de presentar l'any vinent a en Josmar i crec que tindria series opcions a sortir escollit candidat...jejeje. Mireu aquests videos. El primer és un vídeo clip i el segon és sobre la campanya del 1998 amb concerts fins i tot a Anglaterra.

Josmar - És Superfort (subtitulado)


Josmar a Eurovisió "És superfort" (1998)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres ja fa 10 anys? jo el vaig anar a veure a la Pça del Rei a un super concert que va fer d'una sola cançó (la de és super fort, la única) (per cert aquesta pça està com buida per sota i feia ressó quan la gent feia salts, així que segur que mentre escoltàvem al frickie català gairebé ens carreguem algun monument arqueològic que hi deu haver a sota i que no s'ha fet servir d'aparcament)Suposo que tenir un frickie del nostre pais que es carreguès un certàmen que ja està carregat de per si, seria un signe de normalitat. Si, jo voto per en Josmar.

SANTI PONS ha dit...

Sincerament crec que tot aixo d'eurovisio es una autentica "horterada" ... aixo ja no es serio ... Alex, personalment crec que estem vivint en una societat de macarres i de gent amb poca formacio on la majoria de les persones son manipulables gracies a la poca formacio concebuda ... encara que no coincidim gaire en idees politiques suposo que estaras d'acord amb mi que la tisora es va obrint cada vegada mes, es a dir, els de dalt cada vegada mes amunt i els d'avall cada vegada mes avall ... tambe crec que avui en dia el qui no es vol formar es perque no vol ... en fi Alex, me n'he anat una mica del tema ... jejeje, en resum, eurovisio es patetic per mi! Salut i kms Crack!

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Home Theater, I hope you enjoy. The address is http://home-theater-brasil.blogspot.com. A hug.

Àlex Maymó i López ha dit...

Hola Santi,

Per mi Eurovisión també és patètica però aquestes coses cal prendre-se-les amb humor.

Sobre el tema de la formació no crec que això sigui un factor decisiu de cara a ser manipulable o no. Hi ha gent molt formada que també és facilment manipulada. La formació et pot servir per tenir un millor nivell de vida econòmicament parlant i sabràs molt sobre la teva especialitat però podràs ser un immens ignorant sobre molts aspectes de la vida.

Salut!