dimecres, 21 de maig del 2008

La Barcelona - Perpinyà - Barcelona (600 kms) ja és aquí

Aquest dissabte a les 6:15 del matí tindrà lloc la sortida de la Ciclomarató Catalana Barcelona - Perpinyà - Barcelona (BPB) amb un recorregut de 615 kms i amb un temps màxim de 40 hores per completar el recorregut.

Aquest any, per falta de col·laboració de la gent de Perpinyà no passarem per la capital de la Catalunya Nord i només farem una petita incursió per Prats de Molló. Això farà que el recorregut sigui més dur que en la primera edició del 2006. També hi ha una previsió meteorològica bastant dolenta ja que anuncien pluges tant per dissabte com per diumenge.

Desde que soc regidor de la CUP no tinc tant temps per entrenar en bicicleta però aquest any un dels meus objectius és realitzar aquesta ciclomarató de 600 kms i per la qual cosa he realitzat les brevets de 300 i 400 kms que organitzen la PC Bonavista de Manresa. Aquest any porto uns 3.000 kms des de l'1 de gener. Altres anys a aquestes alçades ja en portava més de 8.000 kms però crec que estic preparat per poder superar els 600 kms sense excessius problemes.

El recorregut serà força dur perquè superarem els 10.000 metres de desnivell acumulat, estarem quasi 30 hores sobre la bici sense parar a dormir, pedalejant amb el fred i la foscor de la nit i a sobre aguantant la pluja que es preveu. Els que no aneu en bici pensareu que estic boig però a la sortida estarem 156 "bojos" per superar aquest bonic repte. En aquestes proves compta més el cap que les cames. Amb una moral de ferro no hi ha res que et faci abandonar.

Ja us faré una crònica el proper dilluns. Sortirem el dissabte a les 6:15 del matí des de Barcelona i espero arribar a Barcelona el diumenge abans de les 11:15 del matí, per així superar el temps de fa 2 anys, que van ser 29:15 hores en total (24 hores si descomptem el temps de les parades).

SI AMPLIEU EL MAPA VEUREU EL RECORREGUT DE LA BPB

10 comentaris:

Anònim ha dit...

molta sort!

i agafa el xubasquero!

per un cop duc més km que tú...

Carles "Bluesbiker"

Àlex Maymó i López ha dit...

Gràcies Carles pels ànims!

Pel que sembla ens mullarem de valent! Esperem que de tant en surt el sol o la lluna!

Salut!

glòria ha dit...

Bones Àlex!

que tinguis molta sort noi!

mentalitzat i endevant!

Anònim ha dit...

Aupa Alex!

Al final va Iñaki, ¿no? Ahora he quedado con el, no lo canses mucho que luego me aburro entrenando sólo. Si el sábado decido alargar el entrenamiento os pillaré por Perpinyá, jeje...

ION

Àlex Maymó i López ha dit...

Hola Ion,

Si que viene. El que tiene que descansar eres tu, que andas muy fuerte y cuando yo pille la forma ya estaras quemado! Por la recta de Olesa ya te vi un poco quemado eh...jeje.

Iñaki podrá ver in situ la grave sequia que sufre Catalunya y verá como NUNCA llueve por aquí....

Salut!

Anònim ha dit...

ànims àlex, a veure si et veiem passar per Ripoll. precisament acabava de penjar una notícia sobre el tema en aquest digital

http://www.naciodigital.cat/elripolles/?seccio=noticies&accio=veure&id=6326

arnau (de ripoll i de l'accent)

Joan Domènech ha dit...

jo estaré a l'últim punt de control, n opateixis que t'esperaré a que passis abans de recollir... si veus que no hi arribes fes-me una perduda o algo...
Te'n reservo un de xoped, d'acord?

Anònim ha dit...

Joan per un entrepà així jo en faig 1000 km, que generós.

Anònim ha dit...

Ja et queda temps, per entrenar?
Si no pares...No deixis de sorpendrem..je,je!

Àlex Maymó i López ha dit...

Doncs la veritat és que ara puc entrenar poc però per fer aquesta prova és més important l'aspecte psicològic i estar convençut que no pas l'estat de forma (que també ho és d'important però menys)