diumenge, 11 de maig del 2008

Sortida de diumenge en bici sense mullar-nos

Aquest diumenge 11 de maig estava inscrit en la marxa cicloturista Terra de Remences però veient les previsions de pluja per la zona d'Olot he decidit quedar-me a Molins i així aprofitava millor el dia. Tot i així he sortit en bici per aquí.

A les 8 del matí, l'hora de sortida del grup A del Club Ciclista Molins de Rei, només estàvem en Joan Antoni Ollé i jo. Avui només hem fet 2 persones la sortida prevista ja que la resta s'han pensat que plouria. De fet al principi han caigut quatre gotes quan anàvem per Rubí. Després hem pujat el Coll d'Estenalles (875 mts) i després hem iniciat el llarg descens de 19 kms cap a Navarcles, on al principi ha plogut però per sort ha estat poca estona.

A Navarcles hem esmorzat i després hem continuat direcció Manresa i hem tornat per Pont de Vilomara i seguint el riu Llobregat fins a Molins per la vall de Monistrol de Montserrat. En total han estat 120 kms i sempre amb el vent en contra cosa que ja és habitual perquè molts cops a primera hora del matí el vent bufa de mar a terra i a la tornada gira i el tens en contra. Això pels que van en cotxe no ho noten però els ciclistes si!

Queden només 13 dies per la Ciclomarató de 600 kms BPB. La cosa ja està molt propera i toca entrenar per anar mantenint la forma, que no és gaire bona però suficient per afrontar aquest repte amb garanties. Demà dilluns aprofitant el dia festiu tornaré a sortir intentant fer més kms que avui.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

BONES ALEX, AL FINAL DOS COMPANYS DE CLUB, HAN FET UNA MINI TERRA DE REMENCES. HEM FET JO I EL PAPIOL, LA CURTA MES LA PUJADA A BRACONS. QUAN ESTAVEM PUJANT A COMENÇAT A PLOURE DE VALENT. NO VALÍA ARRISCAR I FER LA LLARGA. HEM DONAT MITJA, VOLTA, ELS QUE L´HAN FET, ALGUNS HAN ARRIBAT AL PABELLÓ DE ST ESTEVE D´EN BAS AMB HIPOTÈRMIA.
HEM FET 105 KM, BASTANT DE LO PODIEM IMAGINAR, ABANS DE SORTIR PERQUÈ DISSABTE PER LA NIT A OLOT PLOVÍA MOLTÍSSIM.
BÉ, ENS VEIEM, AQUEST DIUMENGE TOCA LA LLACUNA. A PATIR S´HA DIT!

ADÉU (MARCOS CC MOLINS DE REI)

XAVI NOVELL ha dit...

encara estic mollllll !!!!

records i llibertat franki

Àlex Maymó i López ha dit...

Nosaltres hem tingut sort i hem evitat la pluja malgrat que alguns moments semblava que anés a ploure fort. Això si, avui no es veia quasi ningú en bici per la carretera i això que ha fet sol i tot al final.

Demà dilluns un altre cop en bici i a fer més kms.

Vinga, salut!

Anònim ha dit...

un altre que va passar de fer remences, però que ni va sortir amb el club...

a la tarda vaig fer un santa creu rapidet i prou...

Carles "BLUESBIKER"