dijous, 9 d’octubre del 2008

12 d'octubre: res a celebrar. Manifesta't!

Aquest diumenge 12 d'octubre tornarem a veure com els feixistes es manifesten tranquilament als carrers de Barcelona amb el permís de la classe política catalana en una diada en la qual es commemora la masacre i el genocidi de milions de persones a l'Amèrica Llatina i Central.

Aquest diumenge hi ha convocada una manifestació a les 11 del matí a la plaça de Sants, acte emmarcat en la campanya que ha convocat l'Esquerra Independentista del Barcelonès.

Llegiu Barcelona Antifeixista, revista especial publicada per l’Esquerra Independentista (descarregueu pdf).


1 comentari:

Anònim ha dit...

"OTRA CAGADA DEL FRANK"

" El passat dissabte, a la sala d’actes del Col·legi Alfons XIII, el PSC de molins de rei va convocar una assemblea per debatre i votar el nou equip directiu de l’agrupació.

Va ser un acte on van assistir-hi molts militants i que no va estar faltat d’anècdotes. Com, per exemple, que una mica més i no ho podem celebrar l’acte, ja que la policia local no ens donaven les claus per obrir l’escola, bàsicament per que no es trobava una autorització que finalment i a l’últim moment, sí van trobar. El que demostra no la falta de professionalitat dels agents, ja que els policies locals fan la seva feina de forma molt professional, sinó la mala gestió i la mala organització d’aquest servei de l’Ajuntament, i a la que el responsable de l’àrea del consistori no posa fil a l’agulla. A part, tot va anar bé fins que es va fer fosc, perquè NO se’ns van donar les claus per poder donar la llum al pati, sembla increïble però així va ser..."

FUENTE DE INFORMACIÓN: http://ferranespinosa.blogspot.com/

ACCOUNTABILITY