divendres, 17 d’octubre del 2008

El Consell d’Administració de Radio Molins de Rei

Aquest dilluns es va reunir el Consell d’Administració de Radio Molins de Rei (RMR), en el que estem representats els diferents grups municipals de l’ajuntament. Aquest és un òrgan que a la pràctica no està servint de res.

L’any passat el Consell es va reunir el 24 de setembre de 2007 per aprovar la programació de la Temporada 2007-2008, quan aquesta ja s’havia iniciat feia 24 dies. Des de la CUP i el PSC-PSOE vàrem demanar que aquesta reunió es fés abans de l’estiu perquè es pogués aprovar la proposta de programació de Ràdio Molins abans de que s’iniciés la temporada. L’alcalde Ivan Arcas es va comprometre a complir aquesta petició.

En el ple municipal de l’1 d’octubre de 2008 el grup municipal del PSC-PSOE va demanar perquè aquest any 2008 no s’havia reunit el Consell. La reunió al final s’ha realitzat el 13 d’octubre de 2008 per aprovar una programació que porta en emissió un mes i mig.

L’alcalde es va tornar a comprometre a fer la reunió el proper mes de juliol però ja veurem si en el 2009 compleix la promesa. Això és una prova més del model participatiu que tenen els partits de l’equip de govern (ICV, ERC i CiU) que en la pràctica no volen que des de l’oposició poguem opinar sobre la radio municipal i ens convoquen a reunions que no serveixen per res.