dimecres, 1 d’octubre del 2008

Gràcies a tots i totes!

El passat 11 de setembre feia un any que havia col·locat el comptador de visites en el meu bloc i aquell dia vaig arribar a les 28.590 visites, cosa que representa una mitjana de 78 visites diàries i 548 visites setmanals.

El nombre de visites ha variat segons el dia de la setmana ja que per exemple en dissabte o diumenge normalment n'hi ha poques però entre setmana n'hi ha moltes més. També ha variat segons l'esforç que hi he dedicat. Quan s'ha actualitzat poc han baixat el nombre de visites. El número màxim de visites en un dia va ser el 10 de març de 2008 amb 247 visites.

També us vull donar les gràcies a tots els que visiteu habitualment el meu bloc perquè les visites sempre animen a escriure més articles. Especialment també vull agraïr a totes i tots aquells que també escriviu comentaris perquè crec que sempre és positiu poder debatre els temes.

Per últim us vull animar a què us subscribiu al bloc introduïnt el vostre correu electrònic en la casella que trobareu en la columna de la dreta. És una eina útil per saber quan s'actualitza el bloc ja que us arriba un correu electrònic els dies que s'ha escrit algun article.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies a tu per tenir-nos informats de tot el que passa a Molins, sempre et llegim.
Salut.