dimarts, 30 de desembre del 2008

Després de 4 dies de pluja per fi no ha plogut

Després de 4 dies seguits en els quals plovia pel matí hem pogut tornar a sortir en bici sense haver-nos de mullar. He sortit amb en Toni i en Jaume, dos companys del Club Ciclista Molins de Rei.

Hem fet la típica sortida fins a Sitges per la carretera de les costes del Garraf a un ritme tranquil però constant. Simplement ens hem accelerat al final de la pujada a la Maladona per atrapar a dos ciclistes, que un cop a dalt m'he adonat que era l'amic Julian de Gavà, que després de 2 anys estudiant a Cartagena ja ha tornat!

Un cop a Sitges hem tornat pel mateix lloc i ens hem creuat amb coneguts. Avui ja hi havia la gent habitual per la carretera de les costes. També ens hem creuat amb el professional Alberto Losada i amb l'Israel Nuñez.

A la tornada hem allargat pel passeig marítim de Castelldefels i Gavà i hem pujat a Sant Climent i després la pujada a la Urbanització Cesalpina, on les rampes de fins al 18% han fet una mica de mal però s'han superat bé.

Avui han sortit 91 kms. Demà tornem a sortir per acabar bé l'any i esperem fer més kms i encarar un any 2009 amb moltes hores sobre la bici i gaudint d'aquest meravellós esport.

PD: la foto és a dalt d'Artzamendi, un dels ports més durs i bonics d'Euskal Herria. Està a la zona de Lapurdi, a Iparralde.