dimecres, 25 de març del 2009

Ara baixaran els sous dels polítics però més a la oposició que a l'equip de govern

En el proper ple extraordinari del dimarts 31 de març, a part d'aprovar els Pressupostos de l'any 2009, també s'aprovarà una proposta de rebaixa dels sous dels polítics i grups municipals. Ara sembla que amb la situació de crisi i després de la campanya que vàrem per informar als vilatans i vilatanes de l'augment desorbitat que es va produir l'any 2007 toca moure fitxa des de l'equip de govern (IiE, ERC i CiU).

És cert que representa una rebaixa però molt inferior a l'augment que es va produir en el mes de juny de 2007. Nosaltres vàrem demanar que es tornés a la situació anterior al 2007 ja que creiem que ja eren unes retribucions dignes. Doncs ara presenten una proposta amb la qual se'ns baixa molt més a l'oposició que no pas als regidors/es de l'equip de govern.

Jo no tinc cap problema en la rebaixa que hem patit com a CUP i de fet vàrem demanar una rebaixa que encara anava més enllà però no ens quedarem callats davant del rentat d'imatge que intenta fer l'equip de govern. Us adjunto les dades a continuació amb la comparació entre la rebaixa d'ara i l'augment abusiu del 2007:


Sembla ser que als partits de l'equip de govern els hi fa molt de mal rascar-se les butxaques i han decidit baixar molt més als regidors/es de l'oposició que no pas a ells i elles mateixes. El temps ja dictarà sentència. Nosaltres continuarem oposant-nos a l'augment que es va produir en el 2007 i no ens callarem per un rentat d'imatge com aquest.

La CUP concretament passarem a cobrar mensualment un 31% menys que fins ara si tenim en compte la suma de tots els conceptes (sou del regidor més subvenció del grup municipal). Malgrat tot seguirem treballant igual que sempre, ja que durant molts anys som gent que hem treballat sense recursos de l'ajuntament i ja tenim les nostres formes d'autogestió.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Oooo quina gran idea que han tingut, baixen un 30 per cent a l'oposició però ells es baixen menys d'un 10 per cent. Quina lliçó de democràcia i austeritat que ens han donat l'arcas, el puntes i... com es deia aquell que ha estat denunciat per acomiadar i agafar treballadors a dit?
joan