dimarts, 21 d’abril del 2009

Un jutge de Bilbao reconeix implícitament que les víctimes del "terrorisme" son feixistes

Estem en un estat en què les institucions judicials estan plenes d'elements feixistes i perden el seu temps en causes judicials que no son res més que provocacions en tota regla. Ara un jutge de Bilbao ha demanat a l'Ajuntament del municipi basc d'Etxebarri que retiri el nom d'una plaça perquè està dedicada a Txiki i Otaegi, dos militants d'ETA assassinats l'any 1975 per l'estat franquista.

El jutge al·lega que otorgar el nom d'aquesta plaça a aquests dos militants antifranquistes no és acceptable perquè "eran dos terroristas autores de varios delitos por su pertenencia a la banda terrorista, vulnerando el derecho fundamental recogido en la Constitución como es el del honor y la dignidad".

Suposo que el jutge li importa ben poc que aquestes dues persones fossin assassinades en virtut de l'aplicació de la pena de mort per part d'una dictadura com la franquista. Tampoc li deu importar gaire a les autoanomenades associacions de "víctimes del terrorisme", que dediquen gran part del seu temps a posar querelles contra diversos ajuntaments, cosa que demostra que també els hi molesta que es facin homenatges a persones que van lluitar contra el franquisme. I per acabar d'arreglar-ho ve el Sr. Jutge i reconeix que el nom de la plaça atempta contra l'honor, l'honor dels feixistes, clar està.

5 comentaris:

Albert Buigues ha dit...

L'estat espanyol és un estat feixista retrògrad, però Euskal Herria seguirà amb la lluita fins que es reconeguin els drets bàsics, entre ells, el dret a l'autodeterminació dels pobles!

Salut

Anònim ha dit...

Això, que es vagin foten òsties i matant fins que no en quedi cap, no? així serà un pais amb els dret bàsics però sense habitants per disfrutar-ne... és una sortida molt intel·ligent.

Àlex Maymó i López ha dit...

El què ha de fet l'estat és reconèixer el dret d'autodeterminació i el conflicte armat s'acabarà immediatament. Ningú crec que vulgui més morts però els conflictes armats estan caracteritzats per un espiral de violència que no es soluciona ni amb més repressió ni amb més violència. Espero i desitjo que es torni a negociar aviat!

Anònim ha dit...

És evident... davant les rebacaries del meu fill, jo no el tanco ni el pego... miro de calmar-lo i parlar amb ell...

La diferència és que amb el meu fill s'hi pot parlar...

Anònim ha dit...

el pa´si basc, com els països catalans, no són fills d'espamnya, sinó els seus esclaus, i el que han de fer és alliberar-se'n

mentre l'estat espanyol segueixi negant el dret a la llibertat, i ngeant drets bàsics com el d'expressió, participació, prohibint partits, torturant i reprimint, no té cap legitimitat per parlar de democràcia.