dimarts, 19 de maig del 2009

La incoherència d'ERC s'ha posat de manifest


En aquesta foto es pot veure una de les pintades que van aparèixer la nit de dissabte a diumenge per alguns carrers de la vila. Justament aquella nit es va celebrar un concert de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) a la plaça de la Llibertat.

Fa uns mesos el grup municipal d'ERC va presentar una moció per demanar als partits polítics que no enganxéssim cartells fora dels espais habilitats per l'ajuntament, que com podeu llegir en aquest article son molt pocs. En aquell moment l'equip de govern va tancar files i IiE i CiU van votar a favor de la moció.

El temps ha demostrat que tant CiU com IiE han incomplert aquella moció i aquest cap de setmana hem vist com les joventuts d'ERC han realitzat diverses pintades per les parets de la vila.

Des de la CUP hem estat coherents ja que vàrem anunciar que no faríem cas a aquella moció fins que l'ajuntament no instal·lés els suficients plafons per enganxar cartells. Altres no han estat coherents perquè no volen acceptar que encara avui en dia les façanes públiques son un espai per anunciar activitats ja que els mitjans de comunicació no estan al servei de tothom.