divendres, 15 de maig del 2009

Nou bloc de la Campanya de Recollida de Signatures Salvem del Foc Collserola

Fa pocs dies s'ha obert un nou bloc a Molins de Rei i concretament es tracta de la Campanya de Recollida de Signatures Salvem del Foc Collserola. Realment si que fa llàstima la situació amb la qual es troba el pulmó verd de l'àrea metropolitana de Barcelona.

Penso que és una bona iniciativa i espero que es recullin milers de signatures perquè ara la situació és dramàtica però és que ja veníem d'una situació no gaire bona. Els qui passegem sovint per Collserola ja sabem que la majoria de boscos estan molts espessos de vegetació. Ara a més a més encara hi ha molts camins tallats, cosa que encara dificulta més l'extinció d'un possible incendi.

Fins ara, la gran majoria d'efectius humans que s'han destinat a les tasques de recollida i retirada d'arbres caiguts han estat les brigades que ja es destinaven cada any per prevenció d'incendis. Inicialment la Generalitat de Catalunya només va destinar 9 persones, de les 1.000 de tot Catalunya, per netejar els boscos de Collserola afectats per la ventada. Si recollir moltes signatures ha de servir perquè les administracions es posin les piles i la ciutadania continuem conscienciats/des benvingudes siguin!

http://salvemdelfoccollserola.blogspot.com/