dimarts, 16 de juny del 2009

Reunió entre els grups polítics i la Plataforma Salvem del Foc Collserola

Ahir dilluns 15 de juny es va celebrar una reunió entre els diferents grups polítics de la vila, alguna entitat i la plataforma Salvem del Foc Collserola. En aquesta reunió celebrada en el Centre Excursionista de Molins (CEM) hi van participar membres del CEM, Plataforma de Defensa de Collserola, IiE, CiU, CUP, PSC i de la Plataforma que ha engegat la campanya de recollida de signatures perquè es retirin els arbres caiguts.

En aquesta reunió es va acordar realitzar una declaració institucional amb el consens de totes les forces polítiques en la qual l'Ajuntament s'adhereix a aquesta campanya. Aquest document haurà de servir com una eina per poder reclamar més diners a les administracions supramunicipals de cara a poder realitzar totes les tasques de neteja dels camins i boscos de Collserola, amb l'objectiu prioritari d'evitar un incendi.

Des de la CUP ja hem donat suport des d'un bon principi a aquesta plataforma assessorant als impulsors de la mateixa. Sempre hem tingut clar que aquest tema no ho havia de monopolitzar cap grup polític i per tant ens alegrem que la resta de grups ara mostrin la seva predisposició a donar suport a la recollida de signatures, de les quals se'n porten recollides quasi 3.000.

Per a més informació:

Plataforma Salvem del Foc Collserola