dijous, 4 de març de 2010

La CUP de Molins de Rei destaca l’èxit de la consulta del 28F

La militància de la CUP de Molins de Rei ha estat treballant intensament dins de la plataforma Molins Decideix , i fent una intensa campanya per la independència dels Països Catalans, per tal que la consulta popular del 28 de febrer fós un èxit.

Des de la CUP volem felicitar les 3.874 persones que van votar a favor de la independència dels Països Catalans. També volem felicitar les més de 200 persones voluntàries i les 47 entitats adherides que han fet possible l’organització d’aquest referèndum.

Malgrat el treball voluntari i l’escàs ressó mediàtic en els principals mitjans de comunicació considerem que els resultats son un èxit. Tot i que la participació ha estat més baixa que en altres conteses electorals, els vots favorables a la independència (3.874 vots) han superat la suma de vots dels partits contraris (PSC+PP) a la consulta obtinguts en les recents eleccions europees o en les últimes eleccions autonòmiques o municipals.

Resultats electorals a Molins de Rei
3.874 Vots favorables a la Independència (Consulta 28F)
3.813 Suma vots PSC+PP (Autonòmiques 2006)
3.557 Suma vots PSC+PP (Europees 2009)
3.519 Suma vots PSC+PP (Municipals 2007)

Per tant, creiem que ningú pot considerar que aquests resultats son un fracàs perquè l’opció independentista ha superat clarament els resultats obtinguts, en eleccions oficials i amb tot el suport mediàtic, per les forces polítiques que s’han oposat a la Consulta Popular sobre la Independència.

Volem denunciar les declaracions del portaveu del PSC de Molins de Rei, Xavi Paz, intentant minimitzar els resultats, perquè entenem que contribueixen a un intent més de manipulació dels resultats per ocultar davant de la ciutadania l’èxit d’una opció política com l’independentisme, què ha estat ampliament superior als resultats del PSC en altres conteses electorals.

També volem destacar que hem demostrat un cop més, els i les independentistes, que apostem per la llibertat del nostre poble en tots els sentits, i per tant creiem que és molt positiu el pas que s’ha donat en aquesta consulta donant dret a vot a totes les persones nouvingudes.

Veure resultats Consulta Popular sobre la Independència a Molins de Rei

Cap comentari: