dimarts, 4 de maig del 2010

El programa participatiu de la CUP







Aquest dissabte es realitzarà una de les Jornades de Debat per tractar els diferents eixos que conformaran el Programa Marc de la CUP de cara a les eleccions municipals del 2011. Hi haurà un total de 8 eixos temàtics i per cada un d'ells es realitzarà una Jornada per diferents indrets del nostre país.

La CUP de Molins de Rei, conjuntament amb la resta de CUPs del Baix Llobregat, Barcelonès i Vallès Occidental, l'hem organitzat sota el títol: "Model urbà: per unes viles i ciutats més afables i integrades en l'entorn".

Aquestes jornades de debat son obertes a tothom i hem convidat especialment, no només a la nostra militància, sinó a totes aquelles persones que treballen en el dia a dia en les diferents organitzacions de l'esquerra independentista i dels moviments socials. Volem que el procés de debat i redacció del programa de la CUP sigui realment participatiu i sigui un reflex dels posicionaments de les diferents dinàmiques i lluites que viu el nostre país.

Qualsevol persona interessada no només pot assistir a aquests debats sinó que es pot integrar en els diferents grups temàtics que s'han creat per anar redactant el Programa Marc, que definitivament s'aprovarà en una Assemblea Nacional de la CUP.

Aquest Programa Marc marcarà els principals eixos programàtics de cara a les eleccions municipals del 2011 però que es complementarà amb els debats i processos participatius que engegarà cada CUP al seu municipi per tal d'adaptar-ho a la realitat de cada vila o ciutat.

Per tot això, us animo a tothom a què participeu ja que tots i totes hi tenim coses a dir!

Més informació: Model urbà: per unes viles i ciutats més afables i integrades en l'entorn