dimecres, 1 de juny del 2011

Resultats preocupants de Plataforma per Catalunya al Baix Llobregat

Si mireu el quadre que us adjunto podreu veure els resultats de Plataforma per Catalunya (PxC) en els 12 municipis de la comarca on es presentava aquesta formació política xenòfoba.

Han obtingut representació en municipis com Sant Boi de Llobregat (3), Esparreguera (1), Abrera (1), Olesa de Montserrat (1), Sant Andreu de la Barca (1), Viladecans (1).

Han estat a punt d'aconseguir-ne a Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Martorell i Sant Vicenç dels Horts.


Amb aquests resultats han obtingut 1 representant en el Consell Comarcal del Baix Llobregat al treure un 3,27%, quan al global del Principat han obtingut un 2,30%.

És evident que aquesta gent han recollit vots arran del conflicte que es pot donar en alguns municipis entre sectors de persones nouvingudes i gent autòctona. Haurem de treballar de valent per solucionar aquests conflictes i aconseguir una màxima integració de totes les persones que han vingut a viure a la nostra comarca. Votar a PxC és fàcil relativament però les solucions de PxC no son aplicables ja que la solució no passa per mesures repressives o racistes.

1 comentari:

EL PREDICADOR ha dit...

ESTAS FORMACIONES ESTAN SUBIENDO GRACIAS A LAS POLITICAS PATERNALISTAS DEL PSC,ICV,ERC,HACIA LA EMIGRACION CUANDO TIENEN AL VECINO DE AL LADO CON PROBLEMAS Y MIRAN HACIA OTRO LUGAR. TRABAJO Y SUELDOS DIGNOS PARA TODOS NO SOLO PARA LOS BANQUEROS Y POLITICOS VIVIDORES.