dijous, 29 de març del 2007

El repartiment de les faroles

Avui després del Ple Municipal s'ha realitzat la reunió per repartir les faroles entre les candidatures que es presenten a les eleccions. Tots teníem el mateix nombre de faroles però gràcies a la magnífica llei electoral que han aprovat els partits majoritaris la CUP érem els últims en escollir.


Això significa per exemple que si al Terraple cadascu escull 22 faroles quan escolliem nosaltres ens tocaven les pitjor situades. Evidentment aquesta situació ja els hi va bé als partits majoritaris i amb l'excusa de que s'ha d'aplicar la llei no fan res per garantir una igualtat d'oportunitats.


No tots han actuat així ja que a alguns els hi hauria de fer vergonya de que ha estat el PPC qui ha cedit faroles a la CUP o ens ha deixat algunes faroles en millor situació de les que ens hauria tocat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

I no us fa sospitar que el PP sigui qui us cedeix fanals?

Que potser vol que el vot progressista es divideixi encara més? O potser ho fa per dividir el vot nacionalista?
No ho sé, però diria que no costa tant d'endevinar...

Àlex Maymó i López ha dit...

A mi m'importa ben poc si ha estat el PP o qualsevol altre partit.

I nosaltres no treiem vots a ningú. Si algú ens vota ho fa perquè confia en el nostre projecte i perquè no ho en el dels altres. Si algú perd vots serà perquè no ho hauran fet tan bé com es pensen. Aquí ningú té la "propietat" dels vots.

El que és una realitat és que la llei electoral és una vergonya i no dóna igualtat d'oportunitats a totes les candidatures.

Anònim ha dit...

Doncs jo estic totalment d'acord amb aquesta llei.

Només faltaria haver de veure banderoles de les 345 candidatures que es van presentar a les últimes generals!

Potser s'haurien d'instalar nous fanals a la vila pq el dia de les eleccions tothom tingués el seu... hehehe

Àlex Maymó i López ha dit...

Saps de sobres que no parlem de 345 candidatures i que a la pràctica estem parlant de 6 candidatures i es que la llei si te la mires donaria dret a totes les candidatures a penjar-ne. El que no m'agrada és que un partit pel fet d'haver guanyat tingui dret a quedar-se amb les millors faroles. Per mi lo millor seria que no hi hagués propaganda electoral a les faroles ni a les tanques publicitaries, que els partits convencin a la gent amb arguments mitjançant butlletins i no a través d'un cartell amb un eslogan que poca cosa diu.