diumenge, 18 de març del 2007

El "reto d'Euskadi" ja està definit

Segurament molts de vosaltres quan llegiu això pensareu que estic boig però un dels objectius per a mi d'aquesta temporada ciclista serà anar a fer el "reto vasco" el primer cap de setmana d'agost.



Com veieu a la gràfica són 303 kms amb 10.200 metres de desnivell pujats. Són 25 ports i la majoria són autèntiques parets, el més dur és el penultim. El recorregut l'han disenyat Iñaki, Aitor i Eneko, que són de moment els tres participants bascos més en Xavi, el Miquel i jo que vindrem des d'aquí a fer-ho. Qualsevol etapa que fagin els professionals no passa ni de conya els 5000 o 6000 mts de desnivell i de fet el meu record està en 6.400 mts de desnivell.


Com que amb les hores de llum d'un dia no tindrem prou temps haurem de sortir de nit per poder acabar-ho de dia i saber regular molt perquè la cosa es pot fer molt dura però si el factor psicològic no falla ho aconseguirem!



Aquest any amb el tema de la CUP no tinc tant temps per entrenar i no crec que arribi als 23.000 kms que vaig fer l'any passat però a veure si d'aquí poc també vaig a alguna cursa d'Elit i a fer algunes marxes. Com sempre intentaré disfrutar el màxim possible encara que això signifiqui patir bastant fent aquests reptes....



Aquest cap de setmana he pogut sortir els dos dies. Dissabte he sortit amb els amics del EC Sant Andreu fent 117 kms i el diumenge he sortit amb el Club Ciclista de Molins i hem fet 134 kms. No han estat gaire llargues les sortides però a veure si les properes setmanes començo a passar dels 200 kms algun dia per anar consolidant el fons. I també hauré de sortir algun dia a caminar a peu que el dia 15 d'abril hi ha la Molins-Montserrat! Aquí us poso les gràfiques dels entrenaments del dissabte i diumenge.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Maymó! he tornat a passar per aquí i com a bona visitant et deixo un comentari! pinta bonic aquest repte que t'has posat per l'agost, espero que no us faci gaire calor!! bé, ens veiem!! cuida't!
salut i força

Àlex Maymó i López ha dit...

Gràcies pels teus comentaris! A Euskadi normalment no fa tanta calor com aquí. De fet segur que el tram que fem de nit segur que fa fresqueta i tot!

Josep A. Vilalta ha dit...

Doncs jo, al llegir això de "el Reto", em pensava que parlaries del procès de pau!

Molta sort!! (amb la bicicleta i amb la CUP de Molins)

Anònim ha dit...

tens raó! de fet és possible que us atrapi algun xàfec i tot! je je
i no vull ser bruixa eeee!
petoneeeets