dimarts, 27 de març del 2007

Èxit de la Calçotada de la CUP

El passat diumenge 25 de març vàrem organitzar una calçotada popular des de la CUP de Molins de Rei amb dos objectius principalment.

Per una banda organitzar un acte que servís per reunir a tots aquells i aquelles que donem suport a aquest projecte i poder gaudir d'un bon àpat. I per altra banda era un acte per recaudar diners per poder pagar una campanya electoral amb cara i ulls, encara que molt allunyada de les quantitats astronòmiques que es gastaran altres partits polítics.

L'assistència va ser un èxit i van ser 114 persones les que van poder gaudir d'una bona calçotada, que com és evident sempre hi ha aspectes millorables, però que en definitiva va sortir tot força bé i el temps ens va respectar malgrat els pronòstics no gaire clars.

Esperem que tots els actes continuïn comptant amb el suport popular que hem tingut fins ara ja que en el tema econòmic, malgrat que nosaltres mateixos estem posant diners de la nostra butxaca, sempre van molt bé els beneficis que es treuen en aquests actes per poder elaborar el material de la campanya electoral per poder fer arribar el nostre missatge a tots els molinencs i molinenques.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Si sobretot qui netejarà les potades de la gent?? que maco va ser veure a gent borratxa que sortia de la cal´çotada organitzada per la CUP! que maco. em sembla que veu fallar en no controlar a aquesta gent que no us van deixar molt bona imatge.

I t'has oblidat de dir que molta gent va venir de fora de molins! ja que no coneixia ni una quarta part de la gent que hi havia allà.

Anònim ha dit...

jo no vaig veure a ningu "potant", si algun que altre que potser havia begut una miqueta massa, pero res fora de lo normal en un acte festiu. Va estar de conya, llastima que es va acabar el pa abans d'hora ;) , per la proxima ja ho sabeu, a comprar pa de reserva!

Àlex Maymó i López ha dit...

1. De fora de Molins si que hi havia gent però la gran majoria era de Molins al igual que si anaves a l'acte del Xavi Paz hi havia gent de fora també passava el mateix. Només dir-te que es van vendre 81 tiquets anticipats a Molins els dies abans.

2. L'espai es va netejar i ja t'asseguro que ningú va vomitar. Si algu beu més del compte crec que és un problema que per desgràcia no passarà només als actes de la CUP sino en qualsevol lloc.

3. Jo practicament no consumeixo alcohol mai i no entenc ni comparteixo el perquè ho fan alguns de manera abusiva però tampoc puc obligar a ningú a marxar d'un lloc que és de la via pública sempre i quan no molestin a la resta.