diumenge, 29 d’abril del 2007

Enquesta sobre les eleccions a Molins de Rei

Segons una enquesta d'un dels partits amb representació parlamentària la cosa a Molins de Rei quedaria de la següent manera:

IiE 8 regidors
PSOE 8 regidors
ERC 2 regidors
CiU 1 regidor
PP 1 regidor
CUP 1 regidor

Això vol dir que la cosa quedaria practicament igual excepte que ERC en perd un i la CUP entraríem a l'ajuntament. És només una enquesta però és positiu que doni la possibilitat de que entrem a l'ajuntament. Caldrà esperar al dia 27 de maig igualment.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Àlex, hauries de ser més transparent amb les dades. Hem de ser més honestos. Digues primer qui facilita les dades i de quin partit són. Tot i així fins el 27 no sabrem res de res i no faria volar coloms. O sí!

Anònim ha dit...

Però no us adoneu que us volen utilitzar per treure rendiment electoral? Sou tant poc professionals com els d'erc, us col·len gols per tot arreu com aquests últims.
Convergència pujarà 1 i erc també 1, iniciativa en perdrà dos i els socialistes es mantindran en 8. Vosaltres només fareu que treure algun que altre vot a iniciativa i a erc, però res que afecti. Per tant vulgueu o no el psc molinenc serà el proper partit que governi la vila, amb socis o no!

Salutacions.

Àlex Maymó i López ha dit...

A mi personalment m'és igual el que facin els altres partits i si al PSOE els hi va bé que ens presentem o no. Nosaltres tenim el nostre projecte i no anem a treure vots a ningú. Si algú canvia de vot i ens vota a nosaltres serà perquè no està content amb el partit que havia votat o perquè els votava com a mal menor.

Els mateixos que s'escandalitzen de que pugui governar el PSOE pacten amb aquest partit per tot arreu a canvi d'unes quantes poltrones.

Anònim ha dit...

NO ES PSOE. ES PSC!! D'acord? Visca Catalunya!!

Anònim ha dit...

Aquesta enquesta és del PP!!!
No fotem! Com és que us digneu a creure a aquesta gent?!!!

Ànims i endavant!!!

Àlex Maymó i López ha dit...

M'en fiaré més del PP que d'un que deia que treurem 30 o 40 vots...

Anònim ha dit...

Segons l'informació que m'ha arribat:

PSC i IiE baixen

i puja bastant CiU

ERC es manté o en perd un a favor de la CUP. Sincerament penso que ERC s'ha equivocat al repetir amb el "trepa" de cap de llista

Si no es presentés ningú segur que ERC trauria tots els regidors, però existeix altra gent que també te tot el dret de representar la seva opció ideològica.

la nit de les eleccions primer sabrem els regidors de cada grup i faltarà la segona part de l'elecció, la de l'alcalde. Segons els resultats, possiblement hi hauran diverses combinacions que escalfaran les resolucions dels pactes.
Pas a pas. Primer a veure qui son els vencedors i els perdedors la nit electoral.
Comparteixo el pronòstic de que només guanya CiU i potser la CUP

Anònim ha dit...

Pep, que has fixat ara per la cup? Ostres, primer els socialistes, després els republicans, i ara la Cup.
Caram, caram...

Anònim ha dit...

anonims de merda ... poca feina i nervisos .. que us passa algo???

Anònim ha dit...

Benvolgut Caram, Caram

A les municipals de Molins de Rei es vota a les persones.
Al menys la CUP l'encapçala gent que te ideologia i lluita honestament per unes idees. Posar ERC en mans d'una persona que només treballa pel seu sou i pèl benefici propi no crec que sigui una bona opció.

Ocultat anònim com que em recordes al Pere, et confirmaré que he fitxat per la CUP per la gens despreciable quantitat de 60.000 euros. I és que aquesta gent jove està finançada amb el diner marbellí de la Pantoja. Llàstima que Molins Reials no pugui informar amb la seva acostumada veracitat.

Anònim ha dit...

AHi esta visca la pantoja !!!!!!

Que jo sàpiga aquest senyor barba no esta a cap llista ni l he vist a cap reunió ni acte.. simplement expressa el que vol i no se n amaga . !!!

Genís g.h.

Anònim ha dit...

Doc. 1
Caram. entreu al blog i em trobo amb la notícia. Ostres Antoni, realment vas tornar a nèixer.
Atentament,
Ivan Comas.

Doc. 2
Ivan Comas ha dit...
Ja et tinc a favorits. Ostres caram aquests com van!
Salut i Independència.
Ivan Comas
MdR

Anònim ha dit...

El 4 de maig vaig escriure en aquest bloc:

PSC i IiE baixen

i puja bastant CiU

ERC es manté o en perd un a favor de la CUP.

Àlex Maymó i López ha dit...

Per cert, la porra de la Bodegueta la va endevinar el Pier!

Anònim ha dit...

El senyor Caram Caram no deu estar gaire content.
Felicitats, heu estat molt treballadors i originals

Àlex Maymó i López ha dit...

Gràcies, Josep, per les felicitacions.

Ara tenim 4 anys per demostrar que podem aportar coses noves!

Per cert, aquest any he trobat a faltar un seguiment especial de les municipals a guai.com com fa 4 anys, que va estar molt bé!

Anònim ha dit...

Moltes gràcies Alex.
Tots el vàrem estar fa 4 anys per internet crec que ens hem enrecordat de guai molins. La veritat és que ara ha estat molt millor, menys feinada per a mi, molt més plural i ric. Em sembla que hem aconseguit estar un del pobles més actius a la xarxa. Amb les teles, radio i llaç, ha estat un campanya local super mediàtica.
El que més m'ha agradat ha estat l'ou i la canço, i tot era vostre. No ho podieu fer millor i ja teniu la recompensa de la feina ben feta. Ara a disfrutar que per patir ja estan els altres. Sort i un record per l'Albert Botran que no ha parat de lligar en tota la campanya i al Raul que te molta canya.

Anònim ha dit...

Per cert
No feu res a favor de la legalitazió de la marihuana?