dijous, 10 de maig del 2007

ICV: repressors per sistema

Avui dijous 10 de maig es celebren a diferents viles i ciutats del principat concentracions davant de les seus d'ICV. Això és resultat de casos escandalosos com l'empresonament de la Núria Portulas i la continuació en definitiva d'una política repressiva des dels Mossos d'Esquadra que res ha canviat amb l'entrada de Joan Saura a la conselleria d'Interior. Des de diferents col·lectius antirepressius s'ha redactat un manifest en el qual es denuncien tots aquests casos i on podreu veure ampliats els cartells d'aquí a sota.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Realment no ha canviat gaire el funcionament dels mossos amb l'arribada a interior de l'esquerra "de debò".

Amb l'arribada d'en saura tot continua igual, als mossos se'ls segueix anant la mà i els polítics de torn segueixen dient que això és un cas aïllat i que, precisament, el fet de que aquests casos arribin a judici, demostra que són aïllats i que els maltractes a comisaria no són un fet habitual.

Això, però, no ho poden assegurar en el cas de la Núria Portulas ja que l'aïllament a que sotmet la llei antiterrorista fa que no es pugui garantir que "aquests casos aïllats" es duguin a terme de manera sistemàtica.

A més, no tenen cap tipus de prova contra la Núria Portulas. Jo penso que en saura i companyia saben que això els farà perdre molta credibilitat com a alternativa democràtica "de debò" i que és per això que la Núria segueix empresonada, perque estan fent temps, perque volen trobar una prova sigui com sigui que els tregui les castanyes del foc.

Però, mentrestant, la Núria segueix empresonada.