dijous, 3 de maig del 2007

Roda de premsa de caps de llista de les CUP

Avui dimecres 2 de maig s’ha celebrat al Centre Internacional de Premsa de Barcelona una roda de premsa de tots els caps de llista de les CUP. Després de les 12 llistes de les eleccions municipals de 2003 aquest any es donarà un salt quantitatiu i qualitatiu important.

Al final es presentaran 32 llistes sota la denominació de CUP en diferents viles i ciutats dels Països Catalans amb la novetat d’una llista a Barxeta, en el País Valencià. Les CUP seran presents en poblacions com Lleida, Girona, Sant Cugat del Vallès, Terrassa, Vilanova i la Geltrú, Martorell, Molins de Rei, Mataró, Ripoll, Sant Joan de les Abadesses, Berga, Manresa, Navarcles, Sallent, Capellades, Valls, Vilafranca del Penedès, Montesquiu, Vic, Sant Celoni, Viladamat, Biosca, Torà, La Vansa i Fornols…

En dues poblacions com Granollers o Badalona la CUP es presenta en coalició amb els Verds. En una quinzena de poblacions la CUP participa en candidatures unitàries amb altres sectors de l’esquerra rupturista com és l’UM9 de Sant Pere de Ribes, la CUPA d’Arbúcies, L’Entesa de Sabadell, el COP de Ripollet, el PAS de Cerdanyola, Independents per Salt, Gent de Gramenet…

En total les CUP seran presents en una cinquantena de poblacions presentant un projecte treballat i arrelat a les viles, pobles i ciutats. No hem volgut presentar llistes fantasmes com fan altres formacions polítiques ja que creiem que la lluita institucional ha d’anar acompanyada d’un treball de base i de carrer.
Aquí teniu la llista completa de poblacions on es presenta la CUP: enllaç

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Amunt les CUP!

Un salut d'un CUPaire que participa a Gent de Gramenet.

Anònim ha dit...

bé, ja podem dir que hem arribat a la recta frenètica del procés electoral, i de fet no falten gaires dies pq comencin a venir els revolts! això repercuteix (com sempre) al ritme normal de fer i desfer, i em refereixo a qualsevol cosa, sobretot es fa palès al carrer, però també ho podem notar a la xarxa, amb espais que multipliquen per algun nombre elevat les seves actualitzacions i amb un munt d'informació fresca cada dia! genial! dóna gust veure com arreu es parla de coses de les que malauradament hom oblida durant tres llargs anys, esperem que amb un creixement clar de la representació CUPaire als ens municipals es mantinguin vives totes aquestes preocupacions aixecant així la unitat popular!!
tot s'asfalta...
tot es pinta...
zones verdes precioses...
però tots els entrebancs a la tranquilitat, això sí: dispulpin les molèsties!

Anònim ha dit...

Això això, glò, que disculpin les molèsties perque pesi a qui pesi continuarem avançant.

Com deia l'Ovidi "Vostra raó es va desfent. La nostra és força creixent."...
...i no, ja no ens alimenten motlles. Ja n'estem farts de votar a xoriços i a trepes que l'únic que pretenen és acomodar-se a les poltrones on, suposadament, miraran de treure el millor profit d'allò que el govern espanyol està disposat a donar-nos... mentre van omplint-se les butxaques.

Nosalttres tenim un projecte polític que res te a veure amb la seva llògia de poltrones i pactes. Nosaltres exigim el dret a escollir. Volem escollir com volem viure, com organitzar-nos desde pobles i ciutats i, fins i tot, volem escollir si volem seguir esquarterats entre Espanya i França o si volem esdevenir un país lliure.

Però volem que ho decideixi el poble, no volem que, una vegada més, siguin els senyors de les poltrones, aquells que no pateixen els problemes que ens afecten, els qui decideixen pel poble en funció dels seus interessos partidistes.

Sí!, nosaltres exigim el dret a escollir, molt més enllà de votar cada 4 anys al mal menor...
...I mentre el poble no tingui la possibilitat d'escolllir la seva democràcia serà això: la seva. I nosaltres no entrarem en el seu joc.

Endavant amb la Unitat Popular,
reCUPerem la il·lusió.

joan

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Àlex Maymó i López ha dit...

Aquest dos comentaris són els dos primers que he eliminat perquè crec que els insults o frases sense sentit no aporten res. Podeu opinar en sentit contrari i de fet hi ha molts comentaris en aquest sentit i no els he borrat però sempre s'han d'utilitzar els arguments.