dimecres, 30 de maig del 2007

Una altra visió del tancament de la televisió colpista RCTV

Aquests dies estem veient com s'està manipulant d'una manera escandalosa des dels mitjans de comunicació les notícies sobre la fi de la concessió a la televisió colpista RCTV de Venezuela. En les informacions "periodístiques" només s'ha donat una versió i donant suport a una televisió que va donar suport a un cop d'estat contra un govern democràtic que ha guanyat totes les eleccions en els últims anys.

Des del meu bloc vull també donar a conèixer una altra visió sobre aquest tema. L'Assemblea Bolivariana de Catalunya ha emès un manifest de suport a la decisió del Govern Veneçolà.

També us recomano especialment l'article que ha fet la periodista catalana Laia Altarriba i Piguillem i com que és una mica llarg us poso un enllaç amb l'article: Una reflexió sobre la no-renovació de Radio Caracas Televisión des d'un perspectiva catalana

7 comentaris:

Anònim ha dit...

estic molt il.lusionat amb l´ascens de les CUP però si els seus integrants continuen amb els tics habituals (com donar suport als vells demagogs repapiejants i militaristes que tots coneixem) és que no hem avançat gaire.

La veritable esquerra té esperit crític i s´ho ha de replantejar tot, inclús a ella mateixa. No ha de fer seguidisme.

En fi, perdó pel sermó, i endavant amb la vostra feina.

Unknown ha dit...

jo crec, que és precisament tot el contrari. Davant d'una allau periodística criminalitzant un govern legítim, que guanya per majoria absoluta les eleccions democràtiques, està bé que com a mínim en blogs s'expliqui l'altra cara de la moneda.
I em sembla molt normal que no es renovi la llicència per emetre a una televisió que clarament recolzava un cop d'estat contra el govern democràtic de Chavez. Si això passés aquí, segurament se'ls tractaria de terroristes, i no només no se'ls renovaria la llicència sinó que haurien de passar comptes amb la justícia.

Anònim ha dit...

El senyor Chavez es molinenc...??

Pues debatiu a un altre lloc aixó.. amb tota la legitimitat..
però siusplau , parlem de Molins.

Que és el que importa més en aquests moments..

Salut!

Unknown ha dit...

Aquest blog, és d'una persona de molins, el que no vol dir que es puguin parlar de coses que no siguin de molins, no?
I a mi em sembla que en el seu blog pot parlar del que vulgui.

Anònim ha dit...

Felicitats!!!
Es la primera vegada k paso x aki, i m'agradaria felicitar-vos x la feina feta, i xls resultats merescuts, k ens donen esperances a tots els inconformistes d k les coses poden cambiar.

Tb felicitar-vos pel tipus d'organitzacio i de funcionament k TENIM aixi k tb em felicito a mi jeje

I tot i k jo no tinc temps per implicar-me en un projecte tan serios com akest, des d'aki us dono la meva colaboració xl k necessiteu.

Anims i seguiu així!!! :))

Àlex Maymó i López ha dit...

Evidentment la prioritat és parlar sobre Molins però crec que sempre està bé observar el que passa fora del nostre poble, ja sigui als Països Catalans o en d'altres indrets del món.

En qualsevol cas, gràcies pels ànims i felicitacions!

Unknown ha dit...

Quanta Raó en un post!