dimecres, 27 de juny del 2007

Els tres de Torà no entraran a presó!

Avui s'ha celebrat el judici a l'Audiència Nacional contra els tres joves de Torà. Un judici a mans del sr. Garzón, el jutge de tot el món amb més denúncies per encobrir tortures, que ha volgut incriminar durant 4 anys d'una sèrie d'atemptats a 3 joves de Torà sense cap més prova que les declaracions extretes sota tortura.

Fa 4 anys l'Ajuntament de Molins de Rei, a instància de l'assemblea local d'Endavant, es va manifestar per la llibertat dels 3 joves i avui per tant és motiu d'alegria saber que al final només han estat condemnats a 2 anys de presó i per tant no ingressaran a presó però han quedat impunes les tortures als detinguts i per tant haurem de continuar denunciant des de Molins que la pràctica de la tortura continua existint a casa nostra.


A Llibertat.cat podeu trobar tota la informació de cas i des d'aquí vull felicitar especialment a en Jordi Vilaseca, un dels 3 encausats, que per cert també estava el dissabte a la Quebrantahuesos, i que ha demostrat durant aquests 4 anys una actitud de compromís i de lluita no gens fàcil en aquestes situacions.