dilluns, 5 de novembre del 2007

Bloc de la Plataforma per la Defensa de Collserola - Molins

Recentment s'ha incorporat a la blogsfera molinenca un nou bloc. En aquest cas es tracta de la Plataforma per la Defensa de Collserola - Molins, que porta uns dies en funcionament i en el qual de moment hi ha poca informació però que s'anirà actualitzant amb totes les novetats que generi la lluita en defensa de la Rierada-Vallpineda i en contra del Pla Urbanístic que preveu una nova urbanització en aquesta zona.

Cada dimarts a les 20:30h al local del CEPA (Pl. Catalunya 22, entresòl) es reuneix la Plataforma i també s'ofereix la possibilitat de posar-se en contacte amb ells a través del correu electrònic salvemlarierada@gmail.com

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Qui els ha vist i qui els veu a aquests d’iniciativa.
El gremi del totxo acaba pervertint-ho tot, i a ells també.
Estan instal•lats en el PODER i no el deixaran.
A més els d’iniciativa els hi deuen molts favors als socialistes, que són els reis de les requalificacions i de l’especulació immobiliària.
Encara que als Plens de l’ajuntament s’esbatussin, molts dels que van a les llistes d’Iniciativa aspiren a algun lloc important i amb un bon sou.
Us heu preguntat mai a on estan ara treballant la Beva Català, el Carles Martinez, el Jordi Romeu (que el van jubilar del banc a on treballava i ara té un càrrec amb molt bon sou a CCOO), el Pep Janés, el Manel Hernandez, la Mercé Sellés i tants d’altres?
Doncs tots estan treballant a l’administració amb sous molt més alts i menys preocupacions de les que tindrien si haguessin tornat al lloc de treball d’on van sortir per fer de regidors, i això només s’aconsegueix pactant des de les altes esferes dels dos partits.
De cara a la galeria fan un paper, però en privat tots s’entenen.
No n’hi ha un pam de net.
Per cert Alex ja has aclarit què va passar amb els 900.000€ que es van perdre per la desídia de l’equip de govern?. Jo sé de bona tinta que el regidor Sr. Enric Franch estava mort de por per la seva fallada, perquè en aquell moment ell era el President de l’Àrea d’Economia i Serveis Generals, i la responsabilitat última era d’ell.
Van intentar arreglar-ho negociant amb la cúpula del PSC.
I ELS FAVORS ENTRE GENT D’AQUESTA MENA SEMPRE S’ACABEN PAGANT

Anònim ha dit...

Boneees,
que tal noi? suposo que no debies fer una gran troballa de bolets dijous pq ja ens haguéssis fet tot un reportatge!
com que feia dies que no passava per aquí he trobat molta informació acumulada, però aniré directe al que m'interessa més, i suposo que ja et deus imaginar quin és el tema...els sous de l'administració pública!
en primer lloc no entendré mai com pot ser que el/la netejador/a tingui el sou més baix (tenint en compte que sovint treballa més que molts dels qui ocupen un lloc de més "prestigi" i la seva feina és del tot important), però de fet veig que a Molins cobra més el/la netejador/a que jo!! fa tres anys que treballo a l'ajuntament faig les feines de tècnica de cultura i festes i de gestió d'arxiu, tot i que el meu lloc de treball és a les oficines centrals de la casa i això em permet fer feines d'administrativa també, però això sí, a l'hora de triar la catalogació van escollir la millor: auxiliar administrativa! i ara mateix el meu sou supera molt minsament els 17.000€! també s'ha de tenir en compte que de places públiques fa segles que no se'n convoquen, no sé quants, però la meva companya fa 15 anys que hi treballa i encara no té plaça!
bé, de tot plegat em sembla que ja te'n havia fet cinc cèntims!!
Ah! sort amb els 600kms!!
una abraçada

Àlex Maymó i López ha dit...

Referent al tema de la subvenció perduda de 900.000 euros ho tinc present de preguntar-ho a la propera Comissió Informativa d'Economia i Serveis Generals.

Àlex Maymó i López ha dit...

Hola Glòria!

El tema dels bolets a Fredes (Ports de Beseit) no va anar gaire bé, només una vintena de rovellons i força fredolics. El dissabte a l'Ordal vaig agafar 12 rovellons.

Referent als sous que vaig penjar has de mirar que son sous bruts i tu el deus comparar amb el teu, que es sou "net".

A l'ajuntament de Molins també existeix gent que porta 10 anys i encara no té plaça fixa. És un mal endèmic de molts ajuntaments!

Anònim ha dit...

malauradament no!!! snif snif! però sóc optimista i penso que aquest nou equip de govern que ha estat valent per incrementar-se els seus sous en un 70% aprox. també ho serà a l'hora d'incrementar els nostres!!