dimarts, 20 de novembre del 2007

A l’altra banda del riu no son tan lladres (alguns)

Sempre he pensat que els pitjors lladres són els que ho fan legalment. El qui roba per menjar és un delinqüent però el Sr. Botin davant de la llei no és cap lladre encara que molta gent ho pensem.

Després de l’augment desmesurat dels sous dels polítics de Molins tenim una sèrie de persones a l’Ajuntament que estan robant legalment i cobren uns sous desorbitats. Tot gràcies als vots de l’equip de govern format per IiE, ERC i CiU però també amb el suport del PSC-PSOE, partit expert en robar des de les administracions. La CUP vàrem ser els únics en votar en contra i se’ns ha acusat de demagògia, de populisme i fins i tot algun d’aquests lladres deia que jo en un futur seria pitjor que ells.

Com hem vist en un article al Llaç, el Sr. Puntas, el Sr. Casals i el Sr. Arcas ja són més lladres que els seus companys de partit de Sant Vicenç dels Horts. En el poble veí ERC, ICV i CiU van criticar durament l’augment dels sous aprovat per PSC-PSOE i PP malgrat que a Sant Vicenç els sous són més baixos que a Molins.

Amb casos com aquest s’entén perquè a Sant Vicenç ERC va passar de 3 a 4 regidors i a Molins van perdre un 4% dels vots. Esperem que a Molins aprenguin una mica del poble veí. Del PSC-PSOE i el PP no se’ls pot criticar gaire ja que al menys són coherents.

Us recomano la lectura de l'article del Llaç (veure article)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quanta raó que tens, i el mes fotut de tot, es qui permet que això passi. Son partits que es diuen d’Esquerra, per lo tant, ja no hi ha ningú que no sigui lladre. A nivell general, Generalitat, Diputacions i Ajuntaments. Pel que a mi respecta, el que em fot mes son aquells que es fan dir ERC. Eren els de les mans netes, i ara ja no poden dir-ho, i el mes fàcil es dir que fem demagògia. Espero que aquestes eleccions els hi passi factura. Pel que fa a Molins, penso que a la gent ja els hi deu estar be tot plegat, però, a mi no. Denunciar aquestes coses, no es demagògia ni populisme, es dir la veritat.
Salut.