dimarts, 22 de gener del 2008

Nova enquesta de valoració de la CUP

Han passat més de 7 mesos des de les eleccions municipals del 27 de maig de 2007 i crec que ja podem començar a valorar aquests primers mesos de la CUP a l'Ajuntament de Molins de Rei. Està bé votar en l'enquesta de la columna de la dreta però us animo a que deixeu comentaris en aquest article per tal de que pugueu opinar que us ha agradat i què no.

Aquests primers mesos de la CUP a una institució com l'Ajuntament ha estat una cosa nova per tots i totes nosaltres. A nivell personal, malgrat que abans ja havia assistit a alguns plens i seguia una mica la política local, mai hauria pensat el nivell de reunions, feina i en definitiva la de temes que es tracten. Això és molt positiu de cara a aprendre moltes coses però també genera molt debat intern sobre temes que mai havíem debatut i per tant també això és positiu.

Jo he votat un 6 en l'enquesta. Ja sé que molts voteu amb molt bona nota però jo prefereixo sempre un toc d'atenció i que es voti el que es pensa que no pas que ens facin la pilota o un vot pensant que ho fem molt bé perquè la resta està molt desprestigiada. Jo intento sempre ser autocrític i alhora intento ser ambiciós en el sentit de voler sempre millorar.

Malgrat que això sigui un mitjà "públic" no m'importa dir que a la CUP de Molins de Rei hi ha coses a millorar. No m'agrada ser d'aquells que volen fer veure que tot va bé. Ens falta aprendre en molts camps, ens falta saber promoure la participació de la nostra pròpia base de simpatitzants, ens falta a vegades tenir més iniciativa pròpia, ens falta consolidar la nostra base social en forma de teixit social alternatiu, i ens falta a vegades més motivació en temes més ferragosos.

Evidentment també hem tingut coses bones i espero que properament millorarem bastant ja que en les properes setmanes veureu com surten a la llum diferents campanyes i projectes de la CUP que de moment s'han estat treballant internament.

ESPERO ELS VOSTRES COMENTARIS PER PODER DEBATRE SOBRE EL TEMA DE L'ENQUESTA.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo sòc independentista i penso votar Esquerra, perquè és aquest vot el que els hi fa més mal.

Trobo que votar en blanc no porta enlloc no demostra quin tipus de protesta fas, potser diluit en centenars de reclamacions.

Anònim ha dit...

Jo penso que esteu fent molt bona feina, traieu a la llum la mala gestió de l'ajuntament i els deixeu bastant en evidència. El problema és que el que feu no arriba a les orelles de tothom, però pel que tinc entès ja esteu treballant en això. Això de posar nota... doncs no em veig capaç ja que no conec pas tot el que esteu fent, però vaja, més d'un 6 si que us el posaria.

Salut i endavant!