dimarts, 1 de gener de 2008

Resum del ple del 27 de desembre

A la plana web de la CUP de Molins teniu un ampli resum del Ple Municipal del 27 de desembre de 2007 i dues notícies sobre les mocions aprovades i sobre la declaració institucional.

Va tornar a ser un ple bastant llarg, de quasi 4 hores, i com sempre es va parlar de moltes coses però potser destacaria breument aquests aspectes:

- Segons l'alcalde Ivan Arcas la CUP no som una formació política democràtica pel sol fet de que no vàrem donar suport a una declaració institucional contra l'atemptat d'ETA que redactaria el mateix Mayor Oreja, personatge del PP defensor del Franquisme i que una empresa de la seva família d'escoltes privats s'està enriquint gràcies al conflicte basc. El regidor del PP va mostrar-se a favor de la declaració i en va donar les gràcies a l'alcalde.

- Vàrem preguntar perquè l'ajuntament es gasta 1091,40 € en un sopar pels membres del jurat del Cartell de la Fira amb un menu de 64 € per persona. Un dels que van gaudir del sopar era l'alcalde.

- Les tarifes del Bus Molins augmenten una mitjana del 7,08% i no un 3,96% com diu l'equip de govern, que ha utilitzat un complicat càlcul per dir la tarifa mitjana ponderada augmenta un 3,96%.

- Ja sabem que la Memòria del Mandat 2003-2007 va costar 20.796 €, tot això pagat amb diners públics per fer propaganda de l'equip de govern (IiE, ERC, CiU). Com que a la pregunta del PSC no especificava el tema del DVD sospitem que aquí no estan inclosos els costos del DVD i per això tornarem a preguntar perquè segurament serà superior.

- Sobre la modificació del PGM al sector de Can Coll no vàrem poder dir res ni votar ja que jo visc a la zona i la llei m'obliga a no posicionar-me i per tant la CUP no té possibilitat de dir res.

- El PSC-PSOE sempre defensa la Biomassa de paraula però sempre estan buscant el mínim argument per generar debat. A veure quan l'1% dels ajuntaments que governen a Catalunya promouen experiències com la de Molins (i no demano molt!). Està molt bé parlar a favor de les energies renovables però el que compta són els fets i també cal el suport decidit de l'administració autonòmica i estatal, totes en mans del PSC-PSOE.

- Es va aprovar la moció per reclamar justícia en el cas de Pedro Álvarez però a Iniciativa i Esquerra (IiE) va haver-hi divisió interna i en Jordi Romeu va votar a favor. Els 6 regidors restants van abstenir-se. Potser els va molestar que a la moció es demanava al Conseller Saura que es reunís amb la família? La família havia demanat aquesta reunió a principis del 2007 i la resposta ha estat de moment el silenci. No pot un Conseller d'Interior donar resposta a una família que porta 15 anys lluitant per l'assassinat del seu fill a mans d'un policia?

3 comentaris:

PACO ha dit...

Olé pel JORDI!!!

Que els hi està passant a iniciativa?

Que no tenen sensibilitat?
Poder només els hi queda DISCIPLINA DE PARTIT.

SI ÉS AIXÍ ACABARAN COM EL PSC, AMB LA DICTADURA DELS "CAPITANES" I PROU.

Fa plorar pensar en el que va representar a la transició i les persones sanes que han anat quedan arraconades per uns quans AFAMATS DE PODER, sense ética ni moral ni principis, que són els que ara manen a l'ajuntament.

VIGILEU BÉ ELS DE LA CUP I NO US DEIXEU CORROMPRE , SI US PLAU!!!

Alexandre Maymó López ha dit...

Esperem que mai arribi el cas de que ens corrompem però en tot cas la garantia de que això no passi és que la pròpia militància i simpatitzants siguin els primers en denunciar-ho i en depurar a les persones que traeixin als principis de la CUP.

Per desgràcia, en els grans partits, la gent amb més principis es desenganya i se'n va a casa i fent això els hi deixa el camí planer a tots aquells que volen viure de la política i traïr els seus propis principis.

Anònim ha dit...

fghhj