divendres, 18 de gener del 2008

Un Ironman especial i molt emotiu

El vídeo que teniu més a sota tracta d'un pare de 60 anys que va fer un Ironman amb el seu fill, que té paràlisis cerebral de naixement. Aquest tipus de prova consisteixen en fer:
- 3,8 kms nedant
- 180 kms en bici
- 42,5 kms corrent a peu

Els millors ho fan amb poc més de 8 hores però la persona que surt al vídeo en va tardar 17 hores. I no va ser per l'edat únicament sinó que va arrossegar al seu fill durant tota la prova. Jo no he fet mai un Ironman però conec gent que ho ha fet i són molt durs i en aquestes condicions ho deuen ser molt més! Mireu el vídeo...



Més informació aquí

4 comentaris:

Javier Maya ha dit...

Este vídeo es increíble y es una muestra más de la importancia que tiene la cabeza en estas mega pruebas de resistencia.
Pequeña puntualización, la natación son 3,8 y no 4. No le pongas 200 metros de más que bastante torturadora es el agua;)

glòria ha dit...

sí que és impresionant sí!! i molt emotiu tal com dius! de fet, és una mostra de que per un fill es fa l'impossible, tot cosa de cap com diu el javier!
vinga salut i força!

Àlex Maymó i López ha dit...

Bueno, ara rectifico lo dels 200 metres, però segur que ni ho notaries si són 200 metres més...jeje. Per cert, tu faràs aquest any la BPB?

Sunday ha dit...

Aquest video es impressionant, m'ha emocionat molt, està clar que el poder de la ment no té límits. I l'amor d'un pare per un fill tampoc.

Salutacions.