dimarts, 19 de febrer del 2008

Bojos per la bici (3ª edició) Entrenament de 400 kms

Aquesta bogeria va ser protagonitzada pel Xavi Òdena i jo mateix. Com que aquest dissabte alguns han fet 400 kms donant voltes a l'estany de Banyoles m'he enrecorda't com al 2006 vaig fer un entrenament de 400 kms per preparar la Barcelona - Perpinyà - Barcelona (BPB).

Això va ser a principis de maig del 2006. Ens van sortir 400 kms i més de 4.500 metres de desnivell. El planing va consistir en baixar en cotxe fins la Sènia (El Montsià), on el Montjuic realitzava una sortida especial d'uns 160 kms pels ports de Beseit, amb un recorregut força dur.

Com que els primers 160 kms eren realment durs ens ho vàrem prendre amb calma. Vàrem començar a pedalejar a les 9 del matí aproximadament i vàrem dinar al bonic poble de Castell de Cabres (País Valencià). Un cop a la Sènia la resta de la gent tornava en cotxe a Barcelona però en Xavi i jo vàrem tornar en bici. Eren les 6 de la tarda i ens faltaven uns 240 kms fins a casa.

Ens tocava fer bastanta N-340 però per sort no teníem el vent en contra, que en aquella zona ja és un punt a favor. A l'Aldea vaig despistar-me i vaig caure al tocar amb la roda del Xavi. Resultat: radi trencat. Per sort, la resta de gent encara no havia passat amb el cotxe i van parar més endavant a canviar-me la roda.

A Cambrils vàrem parar a sopar i a partir de llavors vàrem recórrer el Baix Camp, Alt Camp, Baix Penedès, Alt Penedès i el Baix Llobregat de nit i totalment fosc. Vàrem tenir problemes perquè de nit no vàrem trobar cap gasolinera oberta des de Cambrils fins a Vilafranca del Penedès on poder comprar alguna cosa de menjar. Al final, a les 2 de la nit estàvem pujant l'Ordal i aproximadament a les 3 de la nit vaig arribar a Molins de Rei, a casa meva.

Va ser un entrenament que recordaré sempre perquè vàrem recórrer moltes comarques del nostre país, fent trams de nit, pujant ports durs, amb incidències incloses i fins i tot amb gent animant quan vàrem passar per davant d'una discoteca del Penedès a la una de la nit...jajaja. Si cliqueu sobre la imatge veureu la gràfica de la sortida.

1 comentari:

glòria ha dit...

per uns moments m'he pensat que buscaveu una benzinera per omplir el dipòsit....
salut i força