dilluns, 18 de febrer del 2008

Bona sortida de fons aquest diumenge

Per fi aquest diumenge he fet la meva primera sortida de fons de les llargues. Quasi vàrem arribar a VIC!. Vaig fer uns 170 kms amb un recorregut amb bastanta pujada i baixada. El recorregut va ser: Molins - Barcelona - Mollet del Vallès - Caldes de Montbui - Sant Feliu de Codines - ALT del PLA de Badó - Centelles - Tona - COLL de la PULLOSA - Moià - Castellterçol- Sant Feliu de Codines - Ripollet - Sant Cugat - Rubí - Molins.

Els companys de sortida van ser en Rubèn, Xavi Òdena, Xavi Molons, l'Aleix i el Lluís. La sortida va ser més ràpida de ritme que altres vegades perquè en Molons està molt fort i en les pujades no se'l podia seguir, però que hi farem, s'haurà d'entrenar més per guanyar-lo.....jeje. Jo i l'Aleix ja estàvem més igualats i pujant la Pullosa em va fer patir. Després ja vàrem esmorzar en un bar de Moià i després tornada cap a Molins amb menys pujada que a l'anada però a un ritme bastant bó.

Abans d'acabar vull felicitar als herois del test de 400 kms donant voltes a l'estany de Banyoles, entre ells el promotor de l'idea, en Amat Artigas i també al cupaire de Sant Celoni, en Xevi Novell, aquell que deia que no era capaç de fer la BPB i a finals de febrer ja està fent 400 kms... La foto va dedicada als finishers del test de 400 kms.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

gràcies per la dedicatoria company.
si , ja tinc els 400 entre les cames....bufff, quin fard de donar voltes a l'estany.
records alex, ens veïem aviat.

xavi.

Àlex Maymó i López ha dit...

Es que us mereixeu la dedicatòria! Que donar tantes voltes ha de ser avorrit...jejeje. Ja té mèrit la cosa!

Malgrat tot la volta és maca. Jo la vaig fer de nit a la BPB del 2006. Aquest suposo que tornarem a passar-hi.

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots!!!!

A Sant Celoni tenim nivell i els novell poden amb tot.
Molts ànims Xavi per continuar fent quilòmetres.
I a la resta del grup també, que això és molt dur.
Endavant amb la passió pel ciclisme!!!!