dilluns, 18 de febrer del 2008

Junta de portaveus extraordinària

Avui dilluns a les 8:30 del matí hem realitzat una reunió de la Junta de Portaveus extraordinària a petició de l'equip de govern per tractar diferents temes, alguns dels quals requerien certa urgència.

Al·legacions sobre el Pla de Transports de Viatgers de Catalunya 2008-2012
Avui dilluns acabava el termini per presentar les al·legacions i entre aquestes destacaria les que afecten més directament a Molins de Rei com la petició de més concreció en la definició de la nova línia d'autobusos que unirà els polígons industrials de Sant Feliu de Llobregat i Molins de Rei. També es demana que mentre no es faci el Trambaix hi hagi una línia d'autobusos des de 4 Camins fins la parada del Trambaix de Sant Feliu de Llobregat. També es demanarà una estació de RENFE accessible per la gent amb mobilitat reduïda i un accés per la banda de la muntanya.

La sequera
Se'ns ha comunicat les mesures que s'han determinat per fer front a la sequera. També s'ha parlat que l'ACA recuperarà el Pou d'Urgellet per subministrar a Molins de Rei amb la seva aigua pel consum humà.

Obres de l'Incresa
La plaça que es va decidir aixecar de nou i tornar a pavimentar ja està acabada però també s'està aixecant una altre plaça perquè també hi havia goteres. L'ajuntament ha encarregat un informe tècnic a un tal Antoni Rosell López, que segons ell, l'empresa constructora va fer l'obra correctament i per tant serà l'Ajuntament qui haurà de pagar la segona pavimentació de les dues places. D'aquest tema n'haurem de seguir parlant perquè no estem parlant de pocs diners precisament...

Cap de la Guàrdia Urbana
L'actual cap de la Guàrdia Urbana, en Domènec Cabañes, ha demanat anar a treballar a Viladecans. L'ajuntament està buscant un substitut que vindrà sense tenir plaça de funcionari a l'ajuntament de Molins ja que en Domènec si que té plaça i podria tornar quan volgués.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

SI EL FRANCH MONTA UN CIRCO, LE CRECEN LOS ENANOS.

L'actual cap de la Guàrdia Urbana ha demanat anar a treballar a Viladecans..........

Desde que la Guàrdia Urbana de Molins de Rey la dirige el FRANCH, los problemas no cesan. Que verguenza.

El Cabañes no ha durado ni cuatro años, A PESAR QUE LE HAN SUBIDO EL SUELDO EN DOS OCASIONES. Que verguenza.

Muchos agentes de Molins han presentado solicitud para irse a trabajar a otros municipios. Que verguenza.

Anònim ha dit...

El Sr FRAMCH es un circo en sí mismo, el solito podria montar una carpa y cobrar entrada para explicar la trayectoria de su vida.

De sindicalista implacable con la patronal ha pasdo a FACHA NEOLIBERAL, que cobra más de 18 millones de pesetas de gallina blanca por marchar y se aumenta el sueldo en el ayuntamiento un 35%, mientras k a los trabajadores les niega el derecho a los dias de fiesta k les corresponden.

Vivir para ver....