dijous, 28 de febrer del 2008

La CUP considera un escàndol la creació del lloc de treball d’assessor/a d’alcaldia

La CUP va considerar en el ple municipal del 27 de febrer de 2008 que la creació del lloc de treball de l'assessor d'alcaldia era un escàndol perquè es substituïa una administrativa de l'àrea d'alcaldia que actualment cobra 1.700 € mensuals per un nou lloc de treball d'assessor d'alcaldia que cobrarà 3.300 € mensuals i que serà un càrrec de confiança polític escollit nominalment per l'alcalde i l'equip de govern.

Trobem injustificable aquest nou càrrec perquè entenem que l'ajuntament de Molins de Rei té poques tasques de protocol com per haver de contractar un altre alt càrrec que serà del partit d'ICV, que governa l'àrea d'Economia i Serveis Generals.

Entenem que una formació d'esquerres sempre hauria de buscar persones disposades a creure en el projecte de municipi i que treballessin en l'ajuntament amb unes condicions laborals raonables però cobrant un sou equiparable a la majoria de la població. Trobem que un sou de 3.300 és totalment desorbitat.

Per altra banda, des de la CUP, denunciem que no s'ha informat a la part sindical amb anterioritat ja que aquesta es va enterar gràcies al bloc del regidor de la CUP. Per tant, s'ha incomplert el conveni vigent allà on diu que s'ha d'informar prèviament als sindicats quan es modifiqui la Valoració de Llocs de Treball.

També els sindicats han emès un comunicat criticant durament la creació d'aquest nou lloc de treball i amenacen en denunciar davant de l'Inspecció de Treball aquest cas.

Per altra banda cal destacar les desavinences que han hagut dins de l'equip de govern per aquest cas. El punt va entrar en el ple per proposició d'alcaldia degut que en la Comissió Informativa ERC i CiU van vetar la proposta al assabentar-se del sou del nou càrrec després d'una pregunta de la CUP al respecte. Després de negociar-ho, ERC i CiU han canviat d'opinió després que IiE acceptés reduir el sou mensual de 3.500 a 3.300 €.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Nunca havia habido tantos escandalos en el Ayuntamiento de Molins de Rey como desde que el FRANCH i el TAL'IVAN dirigen el destino de los molinenses.

Daria para toda una colección completa de "EL TOMATE", Volúmenes del 1 al 3.389

!Que verguenza!