dimecres, 6 de febrer de 2008

Manifesta't en suport de la lluita dels conductors d'autobusos

En les últimes setmanes i mesos ha tingut molt ressó les mobilitzacions que han tingut els conductors d'autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). S'ha demostrat un cop més com els sindicats oficials CCOO i UGT han perdut la representivitat. Només sindicats com la CGT i l'ACTUB han demostrat que amb un treball coherent i en defensa dels drets dels treballadors i treballadores es pot mobilitzar gran part de la plantilla.

La premsa oficial, els partits polítics com el PSC-PSOE i sindicats venuts al poder polític com l'UGT han fet un paper realment lamentable posant-se en contra de les peticions de la majoria dels treballadors/es i manipulant l'informació.

Els treballadors/es demanen 2 dies de descans setmanal, que no necessariament han de ser el cap de setmana. Actualment tenen 1,4 dies a la setmana de descans.

El president de TMB, el manipulador del PSC-PSOE Dídac Pestaña ha tingut tota la cara de dir que actualment ja tenen 1,9 dies de descans però no explica que per fer aquest càlcul ha inclòs els dies de vacances. Qualsevol treballador que no treballa els dissabtes i diumenges, si a sobre li afegim els dies de vacances, li sortiran de mitja més de 2 dies de descans i practicament 3.

Aquest dissabte a les 18:00h a Plaça Universitat (BCN) hi ha una manifestació de suport a la lluita dels conductors i conductores d'autobusos. Aquest dissabte serem milers de persones que donarem suport a aquesta lluita i que ens posicionarem en contra de tota aquesta colla de venuts que des de les cúpules del PSC-PSOE i d'UGT només fan que criminalitzar als treballadors i treballadores que no es conformen amb qualsevol cosa.

Cartell de la convocatòria
Manifest de la convocatòria
Entrevista amb Josep Garganté (delegat de CGT)
Bloc del Comitè de Descansos

Per cert, voteu a Saturnino Mercader (sindicalista de la CGT) com a Català de l'any. Ja n'hi ha prou de futbolistes, famosos i polítics de torn. Votem perquè un sindicalista compromès sigui Catala de l'any. VOTA AQUÍ

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones companys/es,

Ahir, el company Saturnino Mercader, delegat del comitè de descansos va apareixer a Els Matins de TV3 parlant de la lluita dels conductors/es d'autobusos de TMB. En el mateix programa parlavan del Català de l'any. Amb la conya dos companys van enviar missatges votan pel Mercader. Un altra ho va penjar a un foro i, sorpresa, sorpresa, avui el Mercader ja surt a la llista de El català de l'any.
Desde aquí us demanem que aneu a aquesta web: http://www.cataladelany.cat/index.php i voteu gratuïtament mitjançant la opció web pel nostre company.
A veure si encara pasar de ser "lider sindical atrapado pinchando ruedas" (El Periódico dixit) a Català de l'any, ja, ja, ja

Ens veiem dissabte,

Comitè de descansos

Àlex Maymó i López ha dit...

Jo ja havia votat perquè m'havia arribat via correu electrònic però ja ho he posat a l'article perquè la gent voti a en Saturnino!

Tothom el dissabte a Barcelona!

Anònim ha dit...

Premi al Català de l’any de “El Periódico” i TV3

Aquest matí el Saturnino Mercader estava al lloc nº4 i tot el cap de setmana estava entre els 10 primers. Ara està al lloc nº 20.

Em sona a “tongo”

Poder els hi fa por.....?

ELLS S’HO PERDEN !!!

http://www.cataladelany.cat/index.php