diumenge, 16 de març del 2008

Aquesta setmana més de 300 kms

Aquesta setmana per fi he pogut fer més de 300 kms en bici, concretament uns 355 kms en 3 sortides. Ara és època d'anar fent fons per poder afrontar amb garanties la BPB 2008.

Ahir dissabte vaig sortir amb els bessons Xavi i Ignasi i amb el Roger Català amb intenció de fer la volta del pantà. Ens van sortir uns 120 kms amb una mitja de 29 km/h i fent el recorregut: Molins - Gavà - Sitges - Vilanova - Pantà del Foix - Arboç - Avinyonet - COLL de L'ORDAL - Molins.

Avui diumenge he sortit amb el Club Ciclista Molins de Rei. Avui érem 15 unitats entre el grup A i el grup B. El grup A hem fet més volta i hem acabat fent 115 kms parant a esmorzar a Vacarisses (Vallès Occidental) i fent la següent volta: Molins - Martorell - Olesa - Monistrol - ALT DE VACARISSES - Torreblanca - Monistrol - ALT DE COLLBATÓ - Esparreguera - ALT D'HOSTALETS DE PIEROLA - Piera - Martorell - Molins.

En els dos dies m'he notat bastant bé i sembla que vaig agafant la forma poc a poc i també destacar que aquest any el club ciclista està reactivant-se una mica, amb més gent i amb sortides més llargues del normal per aquestes alçades de la temporada.

FOTO MEVA PUJANT EL PASSO GAVIA (2650 mts) A ITALIA

5 comentaris:

Anònim ha dit...

bonica fotografia!

Anònim ha dit...

va vaa poketa cosa eh! 300km els feia jo amb un finde! ijijij

cuidat molt tiuu

Àlex Maymó i López ha dit...

Bones Santi!

A veure quan tornem a fer 300 kms junts un cap de setmana, que sinó et tornaràs gordo! jejeje

Vinga, salut!

Anònim ha dit...

Mis amigos también pensaban ir al Gazte Topagunea. Si van prefiero no saber que será de ellos, con la que está cayendo... jajaja.

Y a subir Erlaitz ya vendrás en verano con mejor tiempo, mala suerte has tenido.

Benga Alex, salut!

Anònim ha dit...

Si si, cuando vengas, avisa y quedamos, pero eso de darte caña... jajaja yo creo q lo tendremos q dejar para dentro de unos años jaja

adeu!